Τον έκλεψαν, τον χτύπησαν και τον πυροβόλησαν την ώρα που έπαιζε Pokemon Go!

Τον έκλεψαν, τον χτύπησαν και τον πυροβόλησαν την ώρα που έπαιζε Pokemon Go!

Το 26χρονο θύμα έκανε βόλτες σε ένα πάρκο μαζί με μια φίλη του και έψαχνε για πόκεμον όταν ένας 14χρονος εμφανίστηκε μπροστά του

Τον έκλεψαν, τον χτύπησαν και τον πυροβόλησαν την ώρα που έπαιζε Pokemon Go!
Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνει η μανία του Pokemon Go σε ολόκληρο τον κόσμο αφού το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχει ήδη συνδεθεί με τραυματισμούς, ληστείες, χωρισμούς και πυροβολισμούς.

Το τελευταίο ανησυχητικό περιστατικό που είδε το «φως» της δημοσιότητας έλαβε χώρα στο Οχάιο των ΗΠΑ εκεί όπου σύμφωνα με το Associated Press ένας άντρας έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών οι οποίοι του έκλεψαν το κινητό την ώρα που έπαιζε Pokemon Go και στη συνέχεια τον χτύπησαν και τον πυροβόλησαν τρεις φορές.

Η αστυνομία στο Κολόμπους, την μεγαλύτερη πόλη της αμερικανικής πολιτείας του Οχάιο, αποκάλυψε ότι το 26χρονο θύμα έκανε βόλτες σε ένα πάρκο μαζί με μια φίλη του και έψαχνε για πόκεμον όταν ένας 14χρονος εμφανίστηκε μπροστά του και τον παρακάλεσε να του δώσει το κινητό του για να καλέσει την μητέρα του.

Κλείσιμο
Ο έφηβος πήρε, όμως, το smartphone και άρχισε να τρέχει. Ο 26χρονος προσπάθησε να τον κυνηγήσει και να τον πιάσει, ωστόσο, τότε ένα άλλο άτομο τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια άνοιξε πυρ εναντίον του!

Ο παίκτης του Pokemon Go μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμη, ενώ ο 14χρονος ο οποίος του πήρε το κινητό συνελήφθη. Όμως, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον άτομο που πυροβόλησε τον 26χρονο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης