Γενεύη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο έπειτα από πληροφορία για «πιθανή απειλή»

Γενεύη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο έπειτα από πληροφορία για «πιθανή απειλή»

Προληπτικά μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται γύρω από το αεροδρόμιο και αυτά θα συνεχιστούν για αόριστο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε η αστυνομία στη σελίδα της στο Facebook

Γενεύη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο έπειτα από πληροφορία για «πιθανή απειλή»
Η αστυνομία στην Γενεύη άρχισε σήμερα σειρά ελέγχων γύρω από το αεροδρόμιο της πόλης, το οποίο βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, έπειτα από πληροφορία που έλαβε για πιθανή απειλή.

Η αστυνομία ελέγχει τη συγκεκριμένη πληροφορία που προέρχεται από τις γαλλικές Αρχές και ήταν η αιτία για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας γύρω από τον αερολιμένα.

Προληπτικά μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται γύρω από το αεροδρόμιο και αυτά θα συνεχιστούν για αόριστο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε η αστυνομία στη σελίδα της στο Facebook.

Αξιωματούχοι του αερολιμένα δήλωσαν ότι ο συναγερμός σήμανε έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου, χωρίς να δώσουν άλλες πληροφορίες. «Υπήρξε μία απειλή για βόμβα» ανέφερε στο Reuters μία ανώνυμη πηγή από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυξημένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνονταi αυτήν την ώρα και στη γαλλική πλευρά των συνόρων. «
Κλείσιμο
Το αποτέλεσμα της έρευνας θα καθορίσει τα επόμενα βήματα. Οι Γάλλοι συνάδελφοί μας θα μας κρατούν ενήμερους» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Γενεύης, Bertrand Staempfli, στο πρακτορείο, τονίζοντας ωστόσο ότι «η κατάσταση στο αεροδρόμιο είναι μέχρι στιγμής ήρεμη».

Ο Bertrand Staempfli συμβούλευσε επίσης τους ταξιδιώτες να φτάνουν νωρίτερα για τα προγραμματισμένα ταξίδια τους, λόγω των χρονοβόρων ελέγχων που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή, επισημαίνοντας πάντως ότι δεν υπάρχει «πρόβλημα πρόσβασης» στο αεροδρόμιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης