Ινδία: Πέντε συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας

Ινδία: Πέντε συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι ορισμένοι εξ αυτών την είχαν βιάσει ξανά πριν από τρία χρόνια

Ινδία: Πέντε συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας
Στη σύλληψη πέντε υπόπτων για τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Ινδία. Οι δύο συνελήφθησαν την Τρίτη και οι άλλοι τρεις την προηγούμενη εβδομάδα. Η κοπέλα δήλωσε ότι ορισμένοι από αυτούς την είχαν βιάσει ξανά πριν από τρία χρόνια!

Η νεαρή γυναίκα, που ανήκει στην κάστα των Ντάλιτ (των "Ανέγγιχτων"), είχε βρεθεί αναίσθητη στις 13 Ιουλίου ανάμεσα σε θάμνους, στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου. Στην κατάθεσή της στην αστυνομία κατηγόρησε τους ίδιους πέντε άνδρες που την είχαν βιάσει το 2013. Η αστυνομία του κρατιδίου Χαριάνα, κοντά στο Νέο Δελχί, ανέφερε ότι οι δράστες άρπαξαν την 21χρονη όταν βγήκε από το πανεπιστήμιο, την νάρκωσαν και την βίασαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν τρεις άνδρες, εκ των οποίων οι δύο είχαν καταδικαστεί για τον πρώτο βιασμό και αποφυλακίστηκαν πριν από λίγους μήνες. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι δύο που συνελήφθησαν σήμερα δεν συμμετείχαν στην πρώτη επίθεση εναντίον της 21χρονης, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους. «Συλλάβαμε δύο άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό. Τα ονόματά τους δεν αναφέρονται στη μήνυση της φοιτήτριας, όμως έχουμε επαρκείς αποδείξεις για να τους συλλάβουμε», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ρόχτακ, της περιοχής όπου κατοικεί το θύμα.

Κλείσιμο
Η νεαρή γυναίκα γνώριζε τον έναν από τους δύο συλληφθέντες. Την ημέρα που κατέθεσε τη μήνυση εθεάθη μαζί του σε μια αγορά. Την είδαν επίσης να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο με τους δύο άνδρες, όμως η αστυνομία δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει αν την εξανάγκασαν να τους ακολουθήσει ή αν πήγε με τη θέλησή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης