Βραζιλία: Βόμβα στο κτίριο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου στην Μπραζίλια

Βραζιλία: Βόμβα στο κτίριο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου στην Μπραζίλια

Το κτίριο εκκενώθηκε μέσα σε 10 λεπτά, η περιοχή αποκλείστηκε και ανέλαβε δράση η ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών

Βραζιλία: Βόμβα στο κτίριο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου στην Μπραζίλια
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Μπραζίλια της Βραζιλίας, μετά την ειδοποίηση που δέχθηκαν οι αρχές περί τοποθέτησης βόμβας στο κτίριο Multiempresarial, στο οποίο στεγάζονται η τοπική τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Το κτίριο εκκενώθηκε μέσα σε 10 λεπτά, η περιοχή αποκλείστηκε σε μεγάλη ακτίνα και ανέλαβε δράση η ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκε ένας θόρυβος, αλλά δεν φάνηκε πουθενά καπνός, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε έκρηξη, αλλά ήταν ελεγχόμενη. Περισσότερα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, ενώ δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για τρομοκρατική ή για εγκληματική ενέργεια.

Το παραπάνω περιστατικό ήρθε να προστεθεί στα πολλά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, λίγα μόλις 24ωρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ήδη εκφράζονται πολλές ενστάσεις και φοβίες για το επίπεδο ασφάλειας που μπορούν να προσφέρουν οι Βραζιλιάνοι, τόσο σε επίπεδο εγκλήματος, όσο και σε επίπεδο τρομοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης