Δείτε τις νέες σκηνές από τον καινούριο κύκλο του «Prison Break»

Δείτε τις νέες σκηνές από τον καινούριο κύκλο του «Prison Break»

Ο Σκόφιλντ φαίνεται να εξηγεί σε έναν τρόφιμο πως ένα κομμάτι τσίχλας θα τους βοηθήσει να δραπετεύσουν από τη φυλακή

Δείτε τις νέες σκηνές από τον καινούριο κύκλο του «Prison Break»
Μετά την ανακοίνωση της αναβίωσης της δημοφιλούς σειράς του «Prison Break
» επτά ολόκληρα χρόνια μετά το φινάλε της, οι αναρίθμητοι θαυμαστές του Michael Scofield και της παρέας του πήραν μια πρώτη γεύση του πέμπτου κύκλου στο Comic-Con, που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Ντιέγκο τις προηγούμενες ημέρες.

Στο στιγμιότυπο, το οποίο προβλήθηκε στο ετήσιο φεστιβάλ του Σαν Ντιέγκο, προβάλλεται ο πρωταγωνιστής Michael Scofield, ο οποίος για ακόμη μια φορά βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ο ίδιος φαίνεται να πλησιάζει έναν τρόφιμο της φυλακής και να του εξηγεί πως ένα κομμάτι τσίχλας θα καταλήξει στο να δραπετεύσουν από τη φυλακή. 

Κλείσιμο
Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Wentworth Miller, ενσαρκώνοντας τον Michael Scofield: «Θα σου δείξω πως -ακριβώς όπως τα φτερά της πεταλούδας- αυτό το κομμάτι τσίχλας θα ξεκινήσει μια ακολουθία γεγονότων, η οποία θα λήξει στην άλλη πλευρά αυτού του κόσμου».

Στον πολυαναμενόμενο νέο κύκλο του «Prison Break», ο οποίος αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2017, θα αναβιώσουν τους ρόλους τους εκτός του Miller οι: Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, Amaury Nolasco, Rockmond Dunbar και Paul Adelstein.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης