Γαλλία: Διαπραγματεύσεις Αστυνομίας - ενόπλου που έχει «ταμπουρωθεί» σε ξενοδοχείο

Γαλλία: Διαπραγματεύσεις Αστυνομίας - ενόπλου που έχει «ταμπουρωθεί» σε ξενοδοχείο

Έχει εκκενωθεί το ξενοδοχείο στην πόλη Μπολέν και η γύρω περιοχή - «Διαταραγμένο» τον χαρακτηρίζει η γαλλική αστυνομία - Φέρει μαχαίρι ενώ τα εκρηκτικά που έχει λέγεται πως είναι ψεύτικα 

Γαλλία: Διαπραγματεύσεις Αστυνομίας - ενόπλου που έχει «ταμπουρωθεί» σε ξενοδοχείο
Λίγη ώρα μετά το αιματηρό περιστατικό με Μαροκινό που επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας μία μητέρα και τις τρεις κόρες της στη Γαλλία και ύστερα από το μακελειό στη Νίκαια, ένα ακόμα επεισόδιο έχει κινητοποιήσει τη γαλλική αστυνομία.

Ένας ένοπλος έχει «ταμπουρωθεί» σε ξενοδοχείο της γαλλικής πόλης Μπολέν, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters ο ένοπλος εισέβαλε σε ξενοδοχείο της αλυσίδας ξενοδοχείων χαμηλού κόστους Formule 1, τον οποίο η εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας χαρακτήρισε «διαταραγμένο».

Κλείσιμο
Προς το παρόν άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη, ενώ το ξενοδοχείο έχει εκκενωθεί. 

Αστυνομικός εξήγησε πως ο άνδρας φέρει μαχαίρι και ενδέχεται και ζώνη με εκρηκτικά, ενώ προληπτικά έχει αποκλειστεί η περιοχή σε περίμετρο 250 μέτρων, καθώς και παρακείμενος αυτοκινητόδρομος.

Το πρακτορείο Reuters αναφέρει πως ο άνδρας πιθανολογείται ότι είχε διαφορές με τον διευθυντή του ξενοδοχείου, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει διαπραγματευτές της αστυνομίας, αλλά και ειδικοί πυροτεχνουργοί, με τους πρώτους να προσπαθούν να πείσουν τον ένοπλο να παραδοθεί στις Αρχές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, λέγεται πως ο άνδρας είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο τη Δευτέρα και αρνείται να πληρώσει για το δωμάτιο, ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός που λέγεται ότι έχει στην κατοχή του πιθανολογείται πως είναι ψεύτικος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης