Αυτά είναι τα θύματα του μακελειού στη Νίκαια

Αυτά είναι τα θύματα του μακελειού στη Νίκαια

Μια Ρωσίδα φοιτήτρια, δύο Γερμανοί μαθητές είναι ανάμεσα στους 84 νεκρούς - Πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, αγνοούνται

Αυτά είναι τα θύματα του μακελειού στη Νίκαια
Ενώ οι ώρες περνούν και ο πλανήτης προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στη Νίκαια
, έρχονται στο «φως» οι πρώτες εικόνες και τα στοιχεία των άτυχων εκείνων ανθρώπων που έχασαν τις ζωές τους τόσο άδικα από το δολοφονικό χτύπημα του 31χρονου Μοχάμεντ Λαουίζ Μπουλέλ.

Ανάμεσα στους 84 νεκρούς είναι ένα πατέρας από την Αμερική με τον μόλις 11 ετών γιο του οι οποίοι έκαναν στη Γαλλία τις διακοπές που εδώ και πολύ καιρό ονειρεύονταν, ένας Γερμανός δάσκαλος και μια 22χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια που σπούδαζε σε ένα κορυφαίο οικονομικό πανεπιστήμιο στην χώρα της, η Βικτόρια Σαβτσένκο.

Κλείσιμο
Η μόλις 21 ετών Βικτόρια σκοτώθηκε ακαριαία όταν το φορτηγό που οδηγούσε ο τρομοκράτης έπεσε πάνω στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο. Το σοκαριστικό και αποτρόπαιο θέαμα είδε η καλή της φίλη, Πολίνα Σερεμπριανίκοβα, η οποία συγκλονισμένη μίλησε σε δημοσιογράφους για την τραγωδία.

«Η φίλη μου και εγώ περπατούσαμε στην προμενάντ, Είδαμε το φορτηγό να κινείται σε μια παράξενη τροχιά. Δευτερόλεπτα αργότερα η φίλη μου χτυπήθηκε από αυτό και σκοτώθηκε», είπε η 21χρονη Πολίνα από τη Ρωσία και συνέχισε: «Με μετέφεραν στο νοσοκομείο γιατί έσπασαν τα δάχτυλά στο ένα μου πόδι».

Η άτυχη Βικτόρια από την Ρωσία




Ο πατέρας και ο γιος από το Τέξας 
Για τον Σον Κόουπλαντ και τον 11χρονο γιο του, Μπρόντι, οι διακοπές στη Νίκαια ήταν όνειρο ζωής. Μαζί με τη σύζυγο και τα άλλα δύο παιδιά του ο Σον ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στη Γαλλία, μη μπορώντας να φανταστεί την τραγική κατάληξη που θα είχε το ταξίδι του. 

«Έφυγαν» μαζί πατέρας και γιος

Η Βικτόρια και η Πολίνα πριν την τραγωδία στη Νίκαια



Ο δάσκαλος και οι μαθητές από τη Γερμανία
Νεκρούς θρηνεί και η Γερμανία καθώς ένας δάσκαλος και δύο μαθητές από το Βερολίνο, ηλικίας 17 και 18 ετών, σκοτώθηκαν από την μανιασμένη πορεία του φορτηγού. Οι μαθητές γιόρταζαν στη Νίκαια το τέλος της εξεταστικής περιόδου. 

Ακόμη, μία γυναίκα από την Αρμενία και ένας άνδρας από την Ουκρανία βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το προξενείο του Μαρόκο στου Μασσαλία, μία γυναίκα με το παιδί της έχασαν και εκείνοι τη ζωή τους, ενώ ερευνάται αν υπάρχουν και άλλα θύματα από το Μαρόκο. 

Δυστυχώς και μία Ελβετίδα 54 ετών που είχε επιλέξει τη Νίκαια για τις διακοπές της με το σύζυγό της, «έσβησε» κάτω από τις ρόδες του φορτηγού του τρομοκράτη. 

Το αγοράκι που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία αγνοείται από χθες



Αγνοουμένη είναι επίσης η νεαρή Aurelie Remy και το αγοράκι στη δεξιά φωτογραφία που την ώρα της τραγωδίας έκανε βόλτα με την θεία του



Η Κλάρα Κασκιάνα γιόρταζε χθες στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, ωστόσο, από την ώρα που σημειώθηκε η τραγωδία τα ίχνη της αγνοούνται


Έκκληση για τον εντοπισμό του Αλεξάντερ Τόρε, της συζύγου και της κόρης του απευθύνουν επίσης οι φίλοι της οικογένειας μέσω των social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης