Επί ποδός οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Επί ποδός οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Λαμβάνουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των μελών του κόμματος στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 18-21 Ιουλίου 

Επί ποδός οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών
Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την ασφάλειά των Ρεπουμπλικανών ενόψει των συνεδρίου του κόμματος (18 έως 21 Ιουλίου) την ώρα που βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επιλογή του αντιπροέδρου των ΗΠΑ οι διαβουλεύσεις του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, θα ανακοινώσει το όνομα του αντιπροέδρου του αύριο από την Νέα Υόρκη.

"Θα ανακοινώσω την επιλογή μου για αντιπρόεδρο την Παρασκευή στις 11 π.μ. στο Μανχάταν. Ακολουθούν λεπτομέρειες» έγραψε ο Αμερικανός Μίδας στο Twitter.

Χτες, ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον κυβερνήτη της Ιντιάνα Μάικ Πενς και εν συνεχεία με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νουτ Γκίνγκριτς. Η οικογένειά του συναντήθηκε την Τρίτη με τον κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι.
Επίσης, ο γερουσιαστής Τζεφ Σέσιονς από την Αλαμπάμα, εθεάθη να μπαίνει στο ξενοδοχείο Κόνραντ στην Ιντιανάπολις, όπου έμενε ο Τραμπ.

Κλείσιμο
Πηγή από το επιτελείο του Τραμπ είπε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία τείνει προς τον Πενς, αλλά θα μπορούσε ακόμα και την τελευταία στιγμή να αλλάξει γνώμη. "Δεν έχει γίνει, μέχρι να γίνει" είπε η ίδια πηγή υποστηρίζοντας ότι ο Τραμπ προσπαθούσε να αποφασίσει μεταξύ του Πενς και του Γκίνγκριτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Τραμπ θα λάβει επισήμως το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών την επόμενη εβδομάδα στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο του κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης