Φωτογραφίες: Ξεκίνησε η μετακόμιση του Κάμερον από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ

Φωτογραφίες: Ξεκίνησε η μετακόμιση του Κάμερον από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ

Μια πολιτική καριέρα σε... 330 κούτες 

Φωτογραφίες: Ξεκίνησε η μετακόμιση του Κάμερον από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ
Μπορεί η οικογένεια Κάμερον να πίστευε ότι είχε περιθώριο μέχρι τον Σεπτέμβρη για να «τα μαζέψει» και να φύγει από το σπίτι στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, ωστόσο οι πρόσφατες εξελίξεις στην κούρσα της διαδοχής του Βρετανού πρωθυπουργού κατέστησε αναγκαία την επίσπευση της μετακόμισης.

Για τα τελευταία έξι χρόνια, το εμβληματικό κτίριο υπήρξε η κατοικία του
Ντέιβιντ Κάμερον και της οικογένειάς του, ωστόσο τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, με την Τερέζα Μέι (την επόμενη πρωθυπουργό της Βρετανίας) να ετοιμάζεται να πάρει τα... συμπράγκαλά της και να εγκατασταθεί μόνιμα σε αυτό.

Κλείσιμο
Πρώτα βέβαια θα πρέπει να αποχωρήσει ο σημερινός ένοικός του σπιτιού, ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Σήμερα έγινε η αρχή της μετακόμισης, με το πρώτο βαν να καταφθάνει έξω από το σπίτι του αριθμού 10, ώστε να αρχίσει να παραλαμβάνει τα πράγματα της οικογένειας.

Σύμφωνα μάλιστα με τα έγγραφα που είχαν μαζί τους οι μεταφορείς (και τα οποία διέρρευσαν στα βρετανικά ΜΜΕ) τα υλικά που έφεραν μαζί τους περιλάμβαναν 330 κούτες, 30 ρολά κολλητικής ταινίας και 3 μεγάλα ρολά προστατευτικό περιτύλιγμα για τις συνολικές ανάγκες της μετακόμισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βαν έφτασε στο σημείο μετά από την τελευταία συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου με τον κ. Κάμερον ως πρωθυπουργό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μετακόμιση













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης