Σάλος με πλαστικό χειρουργό που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του

Σάλος με πλαστικό χειρουργό που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του

Ο 31χρονος έχει μετατραπεί σε... σταρ των social media εξαιτίας των τολμηρών φωτογραφιών που δημοσιεύει

Σάλος με πλαστικό χειρουργό που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του
Σφοδρές επικρίσεις δέχεται ένας πλαστικός χειρουργός από την Ουκρανία, ο οποίος έχει μετατραπεί σε... σταρ των social media εξαιτίας των τολμηρών φωτογραφιών που δημοσιεύει με γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Ο 31χρονος Έντγκαρ Καμένσκι εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός εδώ και αρκετά χρόνια και έχει ήδη χτίσει μια λαμπρή καριέρα, με το πελατολόγιό του να περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα της εγχώριας σόου μπιζ. 

Ωστόσο, η συνήθεια που έχει αποκτήσει πρόσφατα να δημοσιεύει συνεχώς selfies από την αίθουσα του χειρουργείου, οι οποίες πολύ συχνά περιλαμβάνουν ολόγυμνες ασθενείς του υπό νάρκωση, έχει θορυβήσει όχι μόνο συναδέλφους τους ιατρούς αλλά και αρκετούς συμπατριώτες του, οι οποίοι θεωρούν την συμπεριφορά του τελείως αντιδεοντολογική.

Κλείσιμο


Ο χειρούργος μοιράζεται αδιάκοπα αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τους περισσότερους από 104.000 ακόλουθούς του στο Instagram, με έμφαση σε φωτογραφίες «πριν και μετά» από γυναίκες που έχουν κάνει αυξητική επέμβαση στήθους. Ωστόσο, οι εικόνες που εξοργίζουν περισσότερο τους συναδέλφους του είναι αυτές που τραβάει μέσα από το χειρουργείο.



Μέλη της Βρετανικής Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών (BAAPS) επέκριναν έντονα τις δημοσιεύσεις και εν γένει τη συμπεριφορά του του Καμένσκι. Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά η Μέρι Ο Μπράιαν, συνάδελφος του Ουκρανού ιατρού και μέλος του BAAPS, σε βρετανική εφημερίδα, «οι φωτογραφίες "πριν και μετά", όταν χρησιμοποιούνται με επαγγελματισμό και σεβασμό, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες στους ασθενείς». «Ωστόσο», υπογράμμισε, «η ανάρμοστη χρήση φωτογραφιών στα social media εκμεταλλεύεται ευάλωτους ασθενείς».



«Κατά την άποψή μου, κατά τη διάρκεια μίας επέμβασης ο χειρουργός πρέπει να εστιάζει αποκλειστικά στο έργο του και όχι στην προώθηση της δουλειάς του για προσωπικό όφελος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ο 'Μπράιαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του δεν έχουν επηρεάσει στο ελάχιστο τη δημοφιλία του νεαρού γιατρού, η λίστα αναμονής του οποίου περιλαμβάνει επεμβάσεις έως και έναν χρόνο από σήμερα.



Όσο για τον τρόπο ζωής του, θυμίζει και αυτός σταρ των social media, αφού είναι παντρεμένος με ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy και φιγουράρει συχνά με την καλή του στα εξώφυλλα των σκανδαλοθηρικών εντύπων της χώρας του.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης