Σε μπελάδες ο σωσίας του Μπόρις Τζόνσον: «Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου»

Σε μπελάδες ο σωσίας του Μπόρις Τζόνσον: «Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου»

Νιώθει πως τον έχει στοχοποιήσει το Brexit

Σε μπελάδες ο σωσίας του Μπόρις Τζόνσον: «Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου»
"Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου", λέει έντρομος ένας σωσίας του Μπόρις Τζόνσον, πρώην δημάρχου του Λονδίνου, επισημαίνοντας πως η εκστρατεία του Brexit
για την οποία αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια το πρωτοκλασάτο στέλεχος των Συντηρητικών, νιώθει πως τον έχει στοχοποιήσει. 
   
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ο 33χρονος σωσίας του Τζόνσον, Ντρου Γκάλντρον υποστηρίζει ότι αισθάνεται φόβο όταν βγαίνει από το σπίτι του αφότου ο Συντηρητικός βουλευτής οδήγησε τη χώρα στο Brexit. 

Κλείσιμο
   
Επί εννέα χρόνια ο Γκάλντρον εργάστηκε  ως σωσίας του Τζόνσον. Μετά την επικράτηση του "Leave"  στο ιστορικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, ο ίδιος αναγκάστηκε να φορέσει  ένα T-shirt όταν κινείται στους δρόμους του Λονδίνου προκειμένου να ξεκαθαρίσει στους Βρετανούς ότι δεν είναι ο Μπόρις:  "I Am Not Boris" , γράφει το μακό μπλουζάκι.
   
Τα προηγούμενα χρόνια που έκανε τον σωσία του Τζόνσον, ο Ντρου Γκάλντρον δεν ένιωθε να απειλείται. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο ίδιος ανησυχεί έντονα για τις επιπτώσεις που θα έχει η έξοδος της χώρας του από την ευρωπαϊκή οικογένεια και εκφράζει δημοσίως το φόβο για την ζωή του. 
     
Μιλώντας στην εφημερίδα " Daily Star" , ο 33χρονος σωσίας , ο οποίος υποστήριξε ότι στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έκρυψε την έκπληξή του όταν ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τον πρωθυπουργικό θώκο αφότου αποχωρήσει ο Ντέιβιντ Κάμερον από την εξουσία. 
 
Ο Γκάλντρον παραδέχτηκε επίσης πως άρχισε να μιμείται τον Τζόνσον από το 2007, προτού αναλάβει την δημαρχία του Λονδίνου ο ξανθομάλλης πολιτικός. Τέλος, ξεκαθάρισε πως αν και οι δύο άνδρες έχουν πολλές ομοιότητες από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, δεν έχουν τις ίδιες πολιτικές απόψεις. 














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης