Το βίντεο ενός πατέρα που βρήκε ένα μπουκάλι ουίσκι στο δωμάτιο της κόρης του

Το βίντεο ενός πατέρα που βρήκε ένα μπουκάλι ουίσκι στο δωμάτιο της κόρης του

Ο πατέρας από το Τέξας αποκαλύπτει στην 16χρονη κόρη του με έναν μοναδικό τρόπο τι ανακάλυψε στο συρτάρι με τις κάλτσες της

Το βίντεο ενός πατέρα που βρήκε ένα μπουκάλι ουίσκι στο δωμάτιο της κόρης του
Ένας πατέρας από το Τέξας ανακάλυψε ένα μισοάδειο μπουκάλι ουίσκι στο δωμάτιο της 16χρονης κόρης του. Η νεαρή κοπέλα έλειπε με τους φίλους της για διακοπές σε παραθαλάσσιο θέρετρο του Τέξας, όταν ο πατέρας της μπήκε στο δωμάτιό της και βρήκε ένα σχεδόν άδειο μπουκάλι ουίσκι κρυμμένο στο συρτάρι με τις κάλτσες της.



Ο άντρας ετοίμασε ένα χιουμοριστικό βίντεο και το έστειλε στην 16χρονη. Στο βίντεο ο πατέρας κρατά στα χέρια του το μπουκάλι, αλλά ξεκινά σε ευχάριστο τόνο να της λέει ότι ελπίζει να περνάει καλά στις διακοπές της.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια ο πατέρας αναφέρει: «Όταν γυρίσεις σπίτι θέλω να σου μιλήσω γι' αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό έπεσε από μία κάλτσα σου, γιατί το βρήκα στο συρτάρι με τις κάλτσες σου. Ακούσαμε στις ειδήσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν διαρρήξεις σε σπίτια και κρύβουν μπουκάλια με ουίσκι. Αν αυτή είναι η αλήθεια θα πρέπει να απευθυνθούμε στην αστυνομία. Αλλά, αν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση, θα μπορούσες να μας την δώσεις όταν γυρίσεις σπίτι».

Η 16χρονη, που στο Twitter έχει το όνομα Elainey, ανάρτησε το επίμαχο βίντεο στον λογαριασμό της και μέσα σε λίγες ημέρες το βίντεο έγινε viral με περισσότερα από 10.000 retweets και με 20.000 likes.

Η νεαρή κοπέλα δεν διευκρίνισε αν έχει μάθει την τιμωρία που θα της επιβάλλει ο πατέρας της ή τουλάχιστον, δεν ανέφερε κάτι στο Twitter.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης