CIA: H επίθεση στο Ατατούρκ έχει τη «σφραγίδα» του ΙSIS

CIA: H επίθεση στο Ατατούρκ έχει τη «σφραγίδα» του ΙSIS

Τη «σφραγίδα αθλιότητας» του Ισλαμικού Κράτους φέρει, σύμφωνα με τον επικεφαλής της CIA, η επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης

CIA: H επίθεση στο Ατατούρκ έχει τη «σφραγίδα» του ΙSIS
O επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) Τζον Μπρέναν δήλωσε την Τετάρτη ότι η επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ φέρει τη «σφραγίδα» του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Τζον Μπρέναν επεσήμανε εξάλλου ότι η απόφαση των Βρετανών πολιτών υπέρ του Brexit ενδέχεται να φέρει την Ευρώπη ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης που έχει αντιμετωπίσει έως σήμερα. 

Την ίδια άποψη φαίνεται πως συμμερίζεται και ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος υποστήριξε ότι η επίθεση μπορεί να διαπράχθηκε από το Ισλαμικό Κράτος.

Κλείσιμο
«Αυτή η επίθεση δείχνει σε ποιο βαθμό αυτές οι βίαιες οργανώσεις δεν έχουν και πολλά να προτείνουν πέρα από το να δολοφονούν αθώους» ανθρώπους, δήλωσε ο Ομπάμα έπειτα από μια συνάντηση που είχε στον Καναδά με τον πρόεδρο του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο.

«Χάνουν συνεχώς εδάφη, είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν τις περιοχές που έχουν καταλάβει. Θα ηττηθούν στη Συρία, θα τους νικήσουμε στο Ιράκ», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης