Τα πιο απίθανα tweets των Αμερικανών μετά το Brexit

Τα πιο απίθανα tweets των Αμερικανών μετά το Brexit

Για ποιους λόγους να επισκεφθεί κανείς την Βρετανία πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Δείτε τις απαντήσεις Αμερικανών τηλεθεατών στο Twitter

Τα πιο απίθανα tweets των Αμερικανών μετά το Brexit
Η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου είναι σοβαρό γεγονός και έτσι αντιμετωπίζεται, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό της χώρας. Όχι όμως από όλους...

Το αμερικανικό τηλεοπτικό σόου Midnight που βάζει τους τηλεθεατές να παίζουν παιχνίδια είδε την χιουμοριστική πλευρά του θέματος και ζήτησε από τους Αμερικανούς να προτείνουν λόγους για να ταξιδέψουν στην Βρετανία προτού η χώρα ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την έξοδό της από την ΕΕ.

Έτσι οι υπεύθυνοι του σόου δημιούργησαν στο Twitter το hashtag #VisitBritainBecause και οι Αμερικανοί έδωσαν τους πιο απίθανους λόγους για τους οποίους θέλουν να επισκεφθούν την Γηραιά Αλβιώνα.


Κλείσιμο

«Επειδή δεν ζει εκεί ο Ντόναλντ Τραμπ», αναφέρει ένας χρήστης, «Επειδή δεν βλέπεις κάθε μέρα ένα έθνος σε νευρικό κλονισμό και γιατί το τσάι με κρέμα είναι ωραίο», γράφει ένας άλλος, «Επειδή στην χώρα κυβερνούν τα κόργκις», τα αγαπημένα σκυλιά της βασίλισσας Ελισάβετ, υποστηρίζει άλλος χρήστης, που ανάρτησε την φωτογραφία ενός κόργκι με το μαντήλι της βασίλισσας, «Θέλω να αγοράσω μερικά κάστρα, ελπίζω κάποιο να πωλείται», γράφει ένας ευκατάστατος Αμερικανός.

Αλλά ο πιο σοβαρός λόγος για να επισκεφθεί κάποιος το Ηνωμένο Βασίλειο είναι εκείνος που έγραψε η χρήστης Laurie Crosswell: «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ακόμα single»!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης