Στίβεν Κραμπ: Ο πρώτος υποψήφιος διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον

Στίβεν Κραμπ: Ο πρώτος υποψήφιος διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον

Ο 43χρονος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε την υποψηφιότητά μου σε επιστολή

Στίβεν Κραμπ: Ο πρώτος υποψήφιος διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον
Την υποψηφιότητά του στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και την πρωθυπουργία, εν όψει της διαδοχής του Ντέιβιντ Κάμερον, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Στίβεν Κραμπ.

Ο 43χρονος Κραμπ σε επιστολή του σε βουλευτές τόνισε πως χρειάζεται η σταθερότητα και πρέπει να γίνει κατανοητή η διάσταση της κατάστασης μετά το δημοψήφισμα που οδήγησε στο
Brexit.

Κλείσιμο
Αναλυτικότερα, ο Κραμπ, ο οποίος είναι ο πρώτος που δηλώνει επίσημα την υποψηφιότητά του, έγραψε ότι θέλει να δει τις ερχόμενες ημέρες έναν υποψήφιο με ένα ξεκάθαρο πλάνο ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα που μπορεί να διαπραγματευτεί με τις Βρυξέλλες και ένα σχέδιο για να παραμείνει ενωμένη η Μεγάλη Βρετανία.

«
Και αυτό, ναι, σημαίνει συνεργασία με την (πρωθυπουργό της Σκωτίας) Νίκολα Στέρτζον και να επιμείνουμε στην ενότητα. Γιατί δεν πρόκειται πια για κομματική αλλά για εθνική ενότητα», πρόσθεσε ο Κραμπ, ο οποίος έχει την ανοιχτή στήριξη από τρεις βουλευτές του κόμματος.

Όλα αυτά, βέβαια την ώρα που ο βασικός υποστηρικτής της καμπάνιας υπέρ του Brexit και πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, καθώς και η υπουργός Εσωτερικών, Τερέζα Μέι θεωρούνται ανάμεσα στους επικρατέστερους για την ηγεσία των Συντηρητικών.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας, Τζέρεμι Χαντ, καθώς και ο πρώην υπουργός Αμύνης, Λίαμ Φοξ και η Αντζελα Λίντσομ συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιθανούς υποψήφιους για την ηγεσία των Συντηρητικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης