Σουλτς: Θλιβερό και επικίνδυνο το Brexit

Σουλτς: Θλιβερό και επικίνδυνο το Brexit

Τόνισε την ανάγκη να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν η συζήτηση για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Σουλτς: Θλιβερό και επικίνδυνο το Brexit
Την ανάγκη να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν η συζήτηση για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης από τις Βρυξέλλες.

Προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής ο κ. Σουλτς είπε ότι η σημερινή Σύνοδος «δεν είναι όπως όλες οι άλλες» και τόνισε πως «είναι θλιβερό και επικίνδυνο για το Ηνωμένο Βασίλειο το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος».

«Η Μεγάλη Βρετανία και στο μέλλον θα έχει συγκεκριμένη σχέση με την ΕΕ. Παραμένει μέλος της G7. Πριν μερικές ημέρες κανείς δεν φανταζόταν ότι θα λάμβανε η οικονομία της αρνητικές αξιολογήσεις από Οίκους όπως η S&P τη Βρετανία. Αυτό δείχνει το επικίνδυνο σπιράλ στο οποίο έχει μπει», τόνισε. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σουλτς ζήτησε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εξόδου με αμοιβαίο σεβασμό και το ταχύτερο δυνατόν, ενώ υπογράμμισε ότι «χρειαζόμαστε μία καλύτερη Ευρώπη».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Brexit είπε ότι «είχαμε συζήτηση πολύ συναισθηματική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης