Τζον Όλιβερ: «Ξυρισμένος ουρακοτάγκος» ο Τζόνσον και «γαμ... γουρονοκεφαλών» ο Κάμερον

Τζον Όλιβερ: «Ξυρισμένος ουρακοτάγκος» ο Τζόνσον και «γαμ... γουρονοκεφαλών» ο Κάμερον

Ο αθυρόστομος Βρετανός κωμικός παρουσιαστής της πετυχημένης σειράς «Last Week Tonight», πρέπει να βάλει... πιπέρι στη γλώσσα του

Τζον Όλιβερ: «Ξυρισμένος ουρακοτάγκος» ο Τζόνσον και «γαμ... γουρονοκεφαλών» ο Κάμερον
«Ξυρισμένος ουρακοτάγκος» ο Μπόρις Τζόνσον και «γαμ... γουρονοκεφαλών»ο Ντέιβιντ Κάμερον!

Ο αθυρόστομος κωμικός της Βρετανίας, Τζον Όλιβερ , παρουσιαστής της πετυχημένης σειράς «Last Week Tonight», πρέπει να βάλει... πιπέρι στη γλώσσα του, αφού αναφέρθηκε με διόλου κολακευτικά λόγια στον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό και σε μία από τις ηγετικές μορφές της εκστρατείας του Leave. 

Τον πρώην δήμαρχο του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, που προαλείφεται για διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον, ο Όλιβερ τον αποκάλεσε «ηλίθιο», όπως επίσης και τον επικεφαλής της εκστρατείας του Brexit και ηγέτη του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP, Nάιτζελ Φάρατζ. 

Στη σατιρική εκπομπή, ο Βρετανός κωμικός υπενθύμισε στους συμπολίτες του το «πιπεράτο» περιεχόμενο της βιογραφίας του Ντέιβιντ Κάμερον, γραμμένη από έναν πρώην συμφοιτητή, φίλο και υποστηρικτή του κόμματός του, Λόρδο Ashcroft. 

Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Κάμερον, όταν ήταν φοιτητής, είχε βάλει το πέος του στο στόμα μια γουρουνοκεφαλής.
Κλείσιμο

«Ο Κάμερον πρότεινε το «in» ή το «out» ουσιαστικά στον εαυτό του.... Αυτό συνήθως το κάνει όταν είναι να αποφασίσει για το αν θα γαμ...μία γουρουνοκεφαλή», , τόλμησε να πει «on air» στο πλαίσιο της σάτιρας ο Τζον Όλιβερ. 

Αναφερόμενος στο φαβορί του χρίσματος για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Όλιβερ υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι ο Αμερικανός Μίδας είναι πιο επικίνδυνος και από το Brexit.

«Ο Τραμπ ήρθε στη Σκωτία ενώ διεξαγόταν το δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρώπη για να προωθήσει το γαμ... γήπεδο γκολφ που του ανήκει. Είναι πιο επικίνδυνος ακόμα και από το Brexit...», υποστήριξε ο Βρετανός κωμικός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης