Αυτό είναι το πιο γενναίο ζευγάρι στη Βρετανία

Αυτό είναι το πιο γενναίο ζευγάρι στη Βρετανία

Ο 36χρονος λοχίας Ρικ Κλέμεντ έχασε το μισό του σώμα στο Αφγανιστάν, η 32χρονη δεκανέας Χάνα Κάμπελ έχασε το ένα της πόδι στον πόλεμο του Ιράκ - Πώς η ζωή ένωσε αυτούς τους δύο ανθρώπους

Αυτό είναι το πιο γενναίο ζευγάρι στη Βρετανία
Ο λοχίας Ρικ Κλέμεντ και η δεκανέας Χάνα Κάμπελ είναι σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα το πιο γενναίο ζευγάρι στην  χώρα. Ο 36χρονος άντρας τραυματίστηκε βαριά στο πόλεμο στο Αφγανιστάν και οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μία στις 50 ενώ η 32χρονη Χάνα Κάμπελ θάφτηκε ζωντανή μετά από έκρηξη στον πόλεμο του Ιράκ. Η άτυχη γυναίκα έχασε το ένα της πόδι και οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν μία στις δέκα.

Οι δύο Βρετανοί νοσηλεύτηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ το 2010, μια περίοδο που ήταν παντρεμένοι και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία. Ο Κλέμεντ υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και τελικά του αφαιρέθηκε και το άλλο πόδι εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.

Κλείσιμο


Όπως αναφέρουν και οι δύο χώρισαν με τους συζύγους τους αφού η νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό στις ζωές τους ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους τότε συντρόφους τους. Η Χάνα Κάμπελ, μητέρα δύο κοριτσιών, προσπάθησε να κάνει γνωριμίες σε ιστοσελίδες γνωριμιών και ο λοχίας Κλέμεντ βγήκε με αρκετές γυναίκες, χωρίς όμως να βρει την σύντροφο που ήθελε.

Τον περασμένο Μάρτιο εκείνος πρώτος έκανε το βήμα και αναζήτησε στο διαδίκτυο την Χάνα, η 32χρονη του έστειλε το βιβλίο της «Never Broken», στο οποίο αναφέρει πώς επέζησε και γρήγορα η φιλία τους εξελίχθηκε σε μια ρομαντική ιστορία. Ο Ρικ Κλέμεντ ασχολείται τώρα με μια φιλανθρωπική οργάνωση και η Χάνα βρίσκεται στο πλευρό του. Η σχέση τους έχει γίνει γνωστή στην χώρα και ο Ρικ δήλωσε: «Όλα όσα μπορώ να πω είναι ότι η αγάπη νικάει τα πάντα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης