Φονικό στο UCLA: Ο δολοφόνος του καθηγητή σκότωσε και μία γυναίκα

Φονικό στο UCLA: Ο δολοφόνος του καθηγητή σκότωσε και μία γυναίκα

Λίστα θανάτου είχε στο διαμέρισμά του ο Μαϊνάκ Σαρκάρ - Ήθελε νεκρό έναν ακόμα καθηγητή

Φονικό στο UCLA: Ο δολοφόνος του καθηγητή σκότωσε και μία γυναίκα
Μετά τη χθεσινή εισβολή ενόπλου στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια UCLA που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του καθηγητή Γουίλιαμ Σ. Κλαγκ, ένα ακόμα θύμα του πρώην φοιτητή προστίθεται στη μαύρη λίστα του.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Μαϊνάκ Σαρκάρ, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του φονικού, είχε καταγράψει τα ονόματα των ανθρώπων που ήθελε νεκρά.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν ο καθηγητής Κλαγκ, καθώς και μία γυναίκα, η οποία σήμερα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Μινεσότα.

Το τρίτο πρόσωπο της μαύρης λίστας του ήταν ένας ακόμα καθηγητής, ο οποίος γλίτωσε από τα πυρά του κατά τη χθεσινή εισβολή του.

Προς το παρόν η αμερικανική αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο δράστης ήταν δυσαρεστημένος από τους βαθμούς που του είχε βάλει ο καθηγητής, παρότι ο Σαρκάρ έχει αποφοιτήσει από τη σχολή με διδακτορικό στη μηχανολογία.

Ο Σαρκάρ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ είχε στην κατοχή του ένα όπλο διαμετρήματος 9χλ, με το οποίο σκότωσε τον Κλάγκ και ίσως τη γυναίκα.

Η εμμονή του με τον καθηγητή είχε αποκτήσει δημόσιο χαρακτήρα, όταν τον περασμένο Μάρτιο είχε γράψει σε μπλογκ ότι ο Κλαγκ είναι «άρρωστος», καλώντας τους φοιτητές να μην τον πλησιάζουν.

Τότε είχε υποστηρίξει ότι ο καθηγητής του είχε κλέψει «τον κώδικα» και ότι τους είχε δώσει σε άλλο φοιτητή.

«Ο Γουίλιαμ Κλαγκ, καθηγητής του UCLA δεν είναι ο τύπος ανθρώπου όταν σκέφτεσαι έναν καθηγητή. Είναι πολύ άρρωστος άνθρωπος. Καλώ όλους τους νέους φοιτητές που έρχονται στο UCLA να μείνουν μακριά από αυτόν τον τύπο. Το όνομά μου είναι Μαϊνάκ Σαρκάρ. Ήμουν φοιτητής του στο διδακτορικό. Είχαμε προσωπικές διαφορές. Με εξυπνάδα μου έκλεψε τον κώδικα και τον έδωσε σε άλλο φοιτητή. Με έκανε να νιώσω πραγματικά άσχημα. Ο εχθρός σου είναι ο εχθρός σου. Αλλά ο φίλος σου μπορεί να κάνει περισσότερο κακό. Να προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε. Μείνετε μακριά από αυτόν τον άρρωστο τύπο», είχε γράψει σε ένα παραληρηματικό μήνυμά του ο Σαρκάρ, το περιεχόμενο του οποίου διαψεύστηκε από πηγή της σχολής.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης