To βίντεο που αποδεικνύει γιατί ο γορίλας Χαράμπε δεν έπρεπε να θανατωθεί

To βίντεο που αποδεικνύει γιατί ο γορίλας Χαράμπε δεν έπρεπε να θανατωθεί

Το ζώο ήταν προστατευτικό με το 4χρονο αγόρι - Αποκαλύψεις για το βαρύ ποινικό μητρώο του πατέρα του 4χρονου

To βίντεο που αποδεικνύει γιατί ο γορίλας Χαράμπε δεν έπρεπε να θανατωθεί
Πρόσφατα, σε ζωολογικό κήπο στο Σινσινάτι των ΗΠΑ ένα 4χρονο αγόρι ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και πήδηξε στον απομονωμένο χώρο όπου ζούσε ο 17χρονος γορίλας Χαράμπε. Παρόλο που τα σχετικά βίντεο, που δόθηκαν στην δημοσιότητα μετά το περιστατικό, δείχνουν τον γορίλα να έχει τοποθετήσει τα χέρια του προστατευτικά γύρω από το παιδί, η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου αποφάσισε να πυροβολήσει τον Χαράμπε, καθώς θεώρησε ότι η ζωή του 4χρονου βρισκόταν σε κίνδυνο.

Την Κυριακή οι γονείς του αγοριού, ο 36χρονος Deonne Dickerson και η 32χρονη σύζυγός του, Michelle Gregg, με μια λιτή ανακοίνωση δήλωσαν ότι ο γιος τους είναι καλά, όμως δεκάδες είναι οι πολίτες που μαζεύουν υπογραφές για να τιμωρηθούν οι γονείς του 4χρονου, καθώς τους αποδίδουν ευθύνες για τον άδικο θάνατο του γορίλα.

Κλείσιμο


Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι ο 36χρονος πατέρας του αγοριού έχει βαρύ ποινικό μητρώο και πριν δέκα χρόνια κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, απαγωγή και ληστεία. Η εφημερίδα αναφέρει ότι σύμφωνα με τις αναρτήσεις τους στο Facebook οι γονείς παρουσιάζουν μια ήσυχη οικογένεια με φωτογραφίες από τις γεννήσεις των τεσσάρων παιδιών τους και από τους χώρους της εργασίας τους.

Ο 36χρονος πατέρας εργάζεται σε εταιρεία προμήθειας βιομηχανικού υλικού στο Σινσινάτι και η 32χρονη μητέρα είναι διαχειρίστρια σε παιδικό σταθμό στην ίδια πόλη.






Η χρήστης Kate Villanueva, μητέρα δύο παιδιών από το Κεντάκι, δημιούργησε την ιστοσελίδα «Justice for Harambe» (Δικαιοσύνη για τον Χαράμπε) και δήλωσε για το
περιστατικό: «Πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας όλες τις στιγμές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης