Η «λέσχη της Φούστας»: Δείτε τη νέα μόδα για τη διασκέδαση των γυναικών

Η «λέσχη της Φούστας»: Δείτε τη νέα μόδα για τη διασκέδαση των γυναικών

Δείτε βίντεο - Σεξ κλαμπ -μόνο!- για γυναίκες τώρα και στο Σίδνεϊ - Οι στρέιτ γυναίκες μπορεί να δοκιμάσουν μία αξέχαστη εμπειρία και να δουν αν πράγματι έλκονται από άλλες γυναίκες

Η «λέσχη της Φούστας»: Δείτε τη νέα μόδα για τη διασκέδαση των γυναικών
Στη «λέσχη της Φούστας» όλα επιτρέπονται! Εκτός από τους άνδρες... 

Οι εκπρόσωποι του «ωραίου φύλου» που θέλουν να πειραματιστούν σεξουαλικά, ακόμα και να κάνουν σεξ με γυναίκα, βρήκαν τώρα «στέγη» για να απελευθερώσουν τον ερωτισμό τους. Διακριτικά και με επαγγελματισμό...  

Πρόκειται για τη νέα μόδα διασκέδασης των γυναικών, η οποία κάνει θραύση σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Μάντσεστερ. Από τις 29 Ιουνίου, η «λέσχη της Φούστας» θα λειτουργεί και στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. 

Κλείσιμο
Η «λέσχη της Φούστας» δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία το 2014 . Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες: στρέιτ, ομοφυλόφιλες, bisexual. Οι στρέιτ γυναίκες μπορεί να δοκιμάσουν μία αξέχαστη εμπειρία και να δουν αν πράγματι έλκονται από άλλες γυναίκες.



«Η λέσχη δεν είναι μία λέσχη για σεξ, αν και το σεξ δεν αποκλείεται. Απευθύνεται και σε στρέιτ γυναίκες, οι οποίες αναζητούν τον σεξουαλικό πειραματισμό. Εξάλλου οι περισσότερες γυναίκες που έλκονται από άλλες γυναίκες δεν είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλες. Είναι η ρευστή φύση της σεξουαλικότητας. Τα περισσότερα μέλη μας είναι παντρεμένες γυναίκες ή έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και το Skirt Club είναι ένα μέρος για να περάσουν μία άγρια νύχτα», υποστηρίζει η 34χρονη ιδρύτρια της λέσχης, Ζενεβιέβ Λεζέν. 

«Σήμερα η "λέσχη της Φούστας" απαριθμεί συνολικά 500 μέλη. Για να γίνει κανείς μέλος , η διαδικασία είναι απλή. Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά όσες γυναίκες έχουν κάνει αίτηση, πρέπει να γνωρίζουν οπωσδήποτε κάποιο μέλος. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι πρέπει να είναι σέξι. Πολύ σέξι», εξηγεί η Ζενεβιέβ. Σκιαγραφώντας το προφίλ των μελών της «λέσχης της Φούστας», η ίδια υποστηρίζει ότι: «Τα μέλη είναι επαγγελματίες, γυναίκες, υψηλής κοινωνικής τάξης. Όλες όσες έρχονται εδώ αναζητούν ένα διαφορετικό πάρτι, όχι σαν τα συνηθισμένα». 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι εκδηλώσεις της λέσχης περιλαμβάνουν δύο ειδών πάρτι. Τα πάρτι «Mini Skirt», τα οποία πραγματοποιούνται σε δημόσιους χώρους, συνήθως σε cocktail bar, όπου και προσκαλούν τα νέα μέλη για να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία της λέσχης. Αυτό θα γίνει και στις 29 Ιουνίου στο Σίδνεϊ 

Για να πάρει κανείς μία γεύση από τη λέσχη «Skirt Club», θα πρέπει να λάβει μέρος σε θεματικά πάρτι, τα οποία γίνονται κάθε έξι μήνες σε σπίτια.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης