Δείτε βίντεο: Στριπτίζ αλά 9 1/2 εβδομάδες από υποψήφιο των Φιλελεύθερων στις ΗΠΑ

Δείτε βίντεο: Στριπτίζ αλά 9 1/2 εβδομάδες από υποψήφιο των Φιλελεύθερων στις ΗΠΑ

Ο James Weeks άρχισε να χορεύει και να κάνει στριπτίζ πάνω στη σκηνή μέχρι που έμεινε με το εσώρουχο - Κάποιοι του έβαλαν δολάρια- Απέσυρε την υποψηφιότητα μετά το φιάσκο

Δείτε βίντεο: Στριπτίζ αλά 9 1/2 εβδομάδες από υποψήφιο των Φιλελεύθερων στις ΗΠΑ
Αυτό είναι κάτι που δεν θα δεις ούτε από Δημοκρατικό ούτε από Ρεπουμπλικανό. Υποφήψιος για το κόμμα των Φιλελεύθερων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χόρεψε και έκανε στριπτίζ πριν εγκαταλείψει τη σκηνή μέσα σε κλίμα έντονων αποδοκιμασιών. 

Ο James Weeks μετά το συμβάν που ο ίδιος προκάλεσε απέσυρε την υποψηφιότητά του λέγοντας: «Συγγνώμη, αυτό ήταν πολύ τολμηρό». 

Το απίστευτο βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ και στο ξενοδοχείο Rosen Centre και δείχνει έναν άνδρα να ξεκινάει την ομιλία του λέγοντας «είναι ώρα να διασκεδάσουμε» και δευτερόλεπτα αργότερα να χορεύει και να γδύνεται. 

Στο βίντεο που θύμιζε κάτι από 9 1/2 εβδομάδες ο Weeks πετάει τη γραβάτα και στη συνέχεια βγάζει το κουστούμι του και μένει μόνο με το εσώρουχό του. Κάποιοι από το κοινό σπεύδουν να του βάλουν δολάρια στο εσώρουχό του ενώ κάποιοι άλλοι παρακολουθούν με έκπληξη και αμηχανία.

Οι διοργανωτές ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από το θέαμα του γυμνού άνδρα πάνω στη σκηνή. Μάλιστα ένας από αυτούς είπε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε».
Κλείσιμο

Η συνέχεια δόθηκε στα social media με το twitter να παίρνει φωτιά από τα σχόλια.



Το όνομα του Weeks αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο των Φιλελεύθερων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης