Βίντεο σοκ: Ρωσίδα κάνει «γκελ» στα βράχια μετά από αποτυχημένο μπάντζι τζάμπινγκ

Βίντεο σοκ: Ρωσίδα κάνει «γκελ» στα βράχια μετά από αποτυχημένο μπάντζι τζάμπινγκ

Ευτυχώς, το κράνος της κοπέλας την προστάτεψε από σοβαρό τραυματισμό

Βίντεο σοκ: Ρωσίδα κάνει «γκελ» στα βράχια μετά από αποτυχημένο μπάντζι τζάμπινγκ
Το μπάντζι τζάμπινγκ που έκανε μια νεαρή Ρωσίδα σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία κοντά στην πόλη Μούρμανσκ (στα βορειοδυτικά της χώρας) παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, αφού το ελαστικό σκοινί που ήταν δεμένη ήταν μακρύτερο απ' ό,τι έπρεπε, με αποτέλεσμα το σώμα της να χτυπήσει με δύναμη στα βράχια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία δημοσιεύει ένα βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ το ατύχημα, το κράνος που φορούσε η κοπέλα την προστάτεψε από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοκαρισμένη μεν, ελαφρώς τραυματισμένη δε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή ενός παλιού λατομείου κοντά στο Μούρμανσκ, μία αρκετά δημοφιλή τοποθεσία ανάμεσα στους «φίλους» του μπάντζι τζάμπινγκ.

Κλείσιμο
Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, το σχοινί το οποίο είναι δεμένο στο σώμα της κοπέλας συνδέται με ένα οριζόντιο που ενώνει την πλατφόρμα με την άλλη πλευρά του ποταμού, ώστε το άτομο που κάνει μπάντζι τζάμπινγκ να μπορεί να ταλαντεύεται, θαυμάζοντας τη θέα και την... έκρηξη αδρεναλίνης. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το μήκος του σχοινιού ήταν υπερβολικά μεγάλο ώστε, κατά την ταλάντευση, το σώμα της κοπέλας να χτυπήσει στον απέναντι γκρεμό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης