Έφηβος μεγάλωνε τον δίδυμο αδερφό του... στην κοιλιά του!

Έφηβος μεγάλωνε τον δίδυμο αδερφό του... στην κοιλιά του!

Σαν σενάριο βγαλμένο από ταινία τρόμου του Στίβεν Κινγκ, ο 15χρονος Μαλαισιανός έβγαλε από μέσα του ένα «πλάσμα» με πόδια, χέρια, μαλλιά στο κεφάλι και γεννητικά όργανα

Έφηβος μεγάλωνε τον δίδυμο αδερφό του... στην κοιλιά του!
Μοιάζει με ταινία τρόμου του Στίβεν Κινγκ... Ωστόσο, αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός και συνέβη στη Μαλαισία. Ένας έφηβος ζούσε για 15 χρόνια, μεγαλώνοντας μέσα στο σώμα του τον αγέννητο δίδυμο αδερφό του!

Δεν πρόκειται για κάποιο τέχνασμα, αλλά για μία περίπτωση που τυχαίνει μία φορά, ανά 500.000 γεννήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, το δίδυμο έμβρυο, που θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από τον οργανισμό της μητέρας, απορροφήθηκε από τον 15χρονο -σήμερα- Μοχρ Ζουλ Σαχρίλ Σαϊντίν. Όχι μόνο αυτό, αλλά αναπτύχθηκε σε ένα τερατόμορφο πλάσμα με πόδια και κεφάλι, το οποίο επιβίωνε παρασιτικά μέσα στην κοιλιά του αδερφού του.

Όπως ανέφερε η μητέρα, Χασμά Αχμάντ, το «πλάσμα» αυτό είχε μαλλιά, πόδια, χέρια και γεννητικά όργανα! Ο 15χρονος είναι μόλις το πέμπτο παιδί, από τα οκτώ που έχουν εντοπιστεί στον κόσμο, που τους αφαιρέθηκε το έμβρυο του δίδυμου αδερφού τους μέσα από το σώμα τους και επιβίωσαν. Ο έφηβος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο και αναρρώνει από την επέμβαση που του έγινε.

(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)
Δείτε την εικόνα του «πλάσματος» που αφαιρέθηκε από το σώμα του 15χρονου...
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης