O Γουίνι το Αρκουδάκι γίνεται 90 ετών και συναντά τη βασίλισσα Ελισάβετ!

O Γουίνι το Αρκουδάκι γίνεται 90 ετών και συναντά τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Ταξιδεύει στο Λονδίνο με τους φίλους του, όπου επισκέπτονται τα αξιοθέατα, μεταξύ αυτών το παλάτι του Μπάκιγχαμ

O Γουίνι το Αρκουδάκι γίνεται 90 ετών και συναντά τη βασίλισσα Ελισάβετ!
Ο πιο αγαπημένος αρκούδος των παιδιών, ο Γουίνι το Αρκουδάκι, κλείνει 90 χρόνια ζωής φέτος και επιστρέφει προς τέρψη των λιλιπούτειων φίλων του για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα περιπέτεια κατά τη διάρκεια της οποίας συναντά ένα άλλο πρόσωπο που γιορτάζει επίσης τα 90ά του γενέθλια, τη βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ.

Στη νέα ιστορία με τίτλο «Ο Γούνι το Αρκουδάκι και τα βασιλικά γενέθλια» βλέπουμε τον δημοφιλή φανταστικό χαρακτήρα που δημιούργησε ο συγγραφέας Α.Α Μίλν στα παιδικά του βιβλία να ταξιδεύει στο Λονδίνο με τους φίλους του, όπου επισκέπτονται τα αξιοθέατα, μεταξύ αυτών το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η σύντομη αυτή εικονογραφημένη κι οπτικοακουστική ιστορία κυκλοφορεί για να τιμήσει τα γενέθλια του Γουίνι και της Ελισάβετ η οποία έγινε 90 χρονών τον περασμένο μήνα, ενώ το πρώτο βιβλίο με το αρκουδάκι «Winnie-the-Pooh» εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 1926.

Κλείσιμο
«Είναι τόσο πνευματώδες και έχει ένα τέτοιο στυλ που οι ενήλικες απολαμβάνουν να το διαβάζουν στα παιδιά», δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός Τζιμ Μπροάντμπεντ, που αφηγείται την ηχογραφημένη έκδοσή του, σε ένα βίντεο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης