Φωτογραφίες: Σε σπίτι 4.3 εκατ. δολαρίων θα «συνταξιοδοτηθούν» οι Ομπάμα!

Φωτογραφίες: Σε σπίτι 4.3 εκατ. δολαρίων θα «συνταξιοδοτηθούν» οι Ομπάμα!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο μετά τις αμερικανικές εκλογές τον Νοέμβριο του 2016 - Δείτε το πολυτελές σπίτι που επέλεξαν οι Ομπάμα για να μετακομίσουν

Φωτογραφίες: Σε σπίτι 4.3 εκατ. δολαρίων θα «συνταξιοδοτηθούν» οι Ομπάμα!
Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο θα αναδείξουν έναν νέο πρόεδρο και τον Ιανουάριο του 2017 ο δημοφιλής Μπαράκ Ομπάμα, η σύζυγός του Μισέλ και οι δύο κόρες τους, Μάλια και Σάσα, θα αναγκαστούν να αποχωριστούν τον Λευκό Οίκο.

Ήδη, η οικογένεια Ομπάμα έχει επιλέξει την πολυτελή κατοικία στην οποία θα μετακομίσει. Πρόκειται για μια κατοικία 761 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην αριστοκρατική συνοικία Kalorama της Ουάσιγκτον, μια συνοικία που ζουν κατά κύριο λόγο πρέσβεις και πολιτικοί και περιβάλλεται από όμορφους κήπους και μαρμάρινα συντριβάνια.




Κλείσιμο


Η νέα κατοικία που θα φιλοξενήσει τους Ομπάμα κατασκευάστηκε το 1928 και η αξία της ανέρχεται στα 4.3 εκατ. δολάρια, όμως, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν την αγόρασε, αλλά την μίσθωσε από τον ιδιοκτήτη της Τζο Λόκχαρτ, πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Μπιλ Κλίντον. Η εντυπωσιακή κατοικία διαθέτει εννέα κρεβατοκάμαρες, οκτώ μπάνια, αίθουσα ψυχαγωγίας, κελάρι, έναν υπέροχο κήπο και γυμναστήριο για να συνεχίσει να διατηρεί σε φόρμα το άψογο σώμα της η Μισέλ Ομπάμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει στο παρελθόν πως όταν η οικογένεια μετακομίσει από τον Λευκό Οίκο θα φροντίσει να βρει ένα σπίτι κοντά στο κέντρο της Ουάσιγκτον για να μην αλλάξει σχολείο η κόρη του Σάσα, η οποία θα τελειώσει το Λύκειο σε δύο χρόνια. Πράγματι, η συνοικία Kalorama ενώ βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, απέχει ελάχιστα από το κέντρο της πόλης και από το Sidwell Friends School στο οποία φοιτά η κόρη του Αμερικανού προέδρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης