Βίντεο: Η αντίδραση έφηβης με σύνδρομο Down όταν μαθαίνει ότι έγινε δεκτή σε κολέγιο

Βίντεο: Η αντίδραση έφηβης με σύνδρομο Down όταν μαθαίνει ότι έγινε δεκτή σε κολέγιο

Η 19χρονη Mickey Deputy, από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, πάσχει από σύνδρομο Down, αλλά τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο στα όνειρά της

Βίντεο: Η αντίδραση έφηβης με σύνδρομο Down όταν μαθαίνει ότι έγινε δεκτή σε κολέγιο
Η Mickey Deputy ζει στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, είναι 19 ετών και πρόκειται για μια έφηβη που αγαπά το σχολείο, την μάθηση και τον χορό. Το ότι η 19χρονη Αμερικανίδα πάσχει από σύνδρομο Down δεν την εμποδίζει να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Η νεαρή κοπέλα πριν τρεις εβδομάδες έκανε αίτηση για σπουδές στο κολέγιο Franklin για να παρακολουθήσει ένα διετές πρόγραμμα σχεδιασμένο για φοιτητές με ειδικές ανάγκες. Όλο αυτό το διάστημα η 19χρονη περίμενε με αγωνία την απάντηση από το κολέγιο και όταν έφτασε η επιστολή που ανέφερε ότι έγινε δεκτή η χαρά της Mickey ήταν απερίγραπτη.

Η μητέρα της κατέγραψε την στιγμή που η Mickey διαβάζει την επιστολή από το κολέγιο και μαθαίνει ότι έγινε δεκτή και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο. Το επίμαχο βίντεο είχε χιλιάδες views και έγινε viral. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 19χρονη κυνηγά τα όνειρά της. Η Mickey πρόσφατα συμμετείχε σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς για νεαρές κοπέλες με σύνδρομο Down και μπορεί να μην εξελέγη «βασίλισσα ομορφιάς», αλλά πήρε βραβείο για τον ευχάριστο χαρακτήρα της.

Κλείσιμο


Το όνειρο της Mickey είναι να τελειώσει το κολέγιο και μετά να γίνει δασκάλα χορού για νεαρά παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης