Brexit: Η μάχη των μπαλκονιών... και το απόλυτο τρολάρισμα

Brexit: Η μάχη των μπαλκονιών... και το απόλυτο τρολάρισμα

Δείτε την απάντηση που έδωσε ένας Βρετανός στον γείτονά του, ο οποίος είναι υποστηρικτής της αποχώρησης από την ΕΕ

Brexit: Η μάχη των μπαλκονιών... και το απόλυτο τρολάρισμα
Ποιος είπε ότι οι Βρετανοί στερούνται καλού χιούμορ; Μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα όσα λένε ή όσα κάνουν, μπορεί να μην ανταποκρίνονται στη... μεσογειακή μας κουλτούρα, ορισμένες φορές ωστόσο... γράφουν με τις εμπνεύσεις τους. Δύο Βρετανοί που μένουν ο ένας δίπλα στον άλλον στο Βόρειο Λονδίνο βρήκαν έναν... δικό τους τρόπο να έρθουν σε αντιπαράθεση, εκφράζοντας τις αντίθετες απόψεις τους ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.

Ο ένας γείτονας κρέμασε πανό στο μπαλκόνι του καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει υπέρ του Brexit. Ο άλλος, ακριβώς δίπλα, προφανώς υποστηρικτής της παραμονής στην ΕΕ, έφτιαξε ένα άλλο πανό, στο οποίο έγραφε «αν θέλετε να περικοπούν τα δικαιώματα των εργατών», τρολάροντας τον γείτονά του, με τον οποίο έχει ανοίξει... βεντέτα με αφορμή το δημοψήφισμα.

Οι δύο γείτονες φαίνεται πως έχουν αναπτύξει ένα είδος κόντρας, καθώς οι μεταξύ τους αντιπαραθέσεις είναι συχνές. Ο Φρανκ Τσάμπερς,  πάντως, που όρθωσε το «συμπληρωματικό» πανό, πρόσφερε ένα μπουκάλι κρασί στον γείτονά του, ως μία κίνηση συμφιλίωσης. Τη φωτογραφία ανέβασε στα social media ο γιος του Τσάμπερς και συγκέντρωσε χιλιάδες like.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης