EgyptAir: «Νίκησε» στο Παρίσι τον καρκίνο και χάθηκε στην μοιραία πτήση

EgyptAir: «Νίκησε» στο Παρίσι τον καρκίνο και χάθηκε στην μοιραία πτήση

Μάταια περίμεναν τα τρία παιδιά της την 27χρονη Reham Mosad να επιστρέψει από το Παρίσι στο Κάιρο - Η τραγική ιστορία ενός ζευγαριού Αιγυπτίων που ήταν ανάμεσα στα 66 θύματα της μοιραίας πτήσης MS804 της EgyptAir

EgyptAir: «Νίκησε» στο Παρίσι τον καρκίνο και χάθηκε στην μοιραία πτήση
Μετά την τραγική κατάληξη της πτήσης MS804 της EgyptAir έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι ιστορίες των 66 θυμάτων, επιβατών και πληρώματος που επέβαιναν στο Airbus Α320 το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι - Κάιρο την περασμένη Πέμπτη. Όμως, η ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού από το Κάιρο ξεπερνά κάθε φαντασία, καθώς η 27χρονη σύζυγος του Αιγύπτιου φαρμακοποιού Ahmed el-Ashry είχε ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγό της στο Παρίσι πριν ένα μήνα για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού, ο άτυχος φαρμακοποιός όταν η σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο νωρίτερα μέσα στο έτος ξόδεψε όλες τις οικονομίες του για να την πάει σε νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας ώστε να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη θεραπεία για την 27χρονη, της οποίας η μητέρα είχε πρόσφατα χάσει την ζωή της από την ίδια ασθένεια.

Κλείσιμο


Το ζευγάρι μετά από έναν μήνα παραμονής στο Παρίσι και μετά την «νίκη» της 27χρονης Reham Mosad ενάντια στον καρκίνο επέλεξε την
μοιραία πτήση της EgyptAir για να επιστρέψει στο Κάιρο. Μάταια τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ένα αγόρι και δύο κορίτσια κάτω των έξι ετών περίμεναν τους γονείς τους με ανυπομονησία στο διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου.



Όπως δήλωσε ο φίλος της οικογένειας τα τρία παιδιά του ζευγαριού περίμεναν τους γονείς τους στο αεροδρόμιο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας με αγωνία καθώς τους έλειπαν πολύ αυτόν τον μήνα της απουσίας τους στο Παρίσι. Τα τρία ορφανά είναι τώρα απαρηγόρητα και ο φίλος της οικογένειας δήλωσε: «Η κατάσταση είναι τραγική. Θα ραγίσει η καρδιά σας αν δείτε τα παιδιά. Ήταν στο αεροδρόμιο για να καλωσορίσουν τους γονείς τους, αλλά η μαμά τους και ο μπαμπάς τους δεν έφτασαν ποτέ...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης