Θήλασε το μωρό της σε γαμήλιο πάρτι και έγινε... viral

Θήλασε το μωρό της σε γαμήλιο πάρτι και έγινε... viral

«Όταν είσαι σε γάμο, φοράς ένα φανταχτερό φόρεμα και το μωρό σου πεινάει», έγραψε και δέχθηκε χιλιάδες σχόλια

Θήλασε το μωρό της σε γαμήλιο πάρτι και έγινε... viral
Όταν μια 21χρονη μητέρα από τη Γερμανία «ανέβασε» στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε λίγες ώρες θα γινόταν viral, κάνοντας διεθνή μέσα ενημέρωσης να γράψουν για εκείνη.

Ωστόσο, η φωτογραφία που ανάρτησε στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης η Naomi Jael, άγγιξε το ευαίσθητο και πολυσυζητημένο θέμα του δημόσιου θηλασμού και υπήρχαν πολλοί λόγοι για να μιλήσει και να γράψει κάποιος για αυτή.

Στη εν λόγω εικόνα η Naomi απεικονίζεται να θηλάζει τον 10 μηνών γιο της κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας δεξίωσης.
Κλείσιμο

Τα σχόλια που έλαβε αμέσως μετά την ανάρτηση ήταν πολλά. Χιλιάδες ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου και οι μητέρες που επικρότησαν την κίνησή της, ωστόσο, πολλά ήταν και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, από ανθρώπους που έκριναν ότι η απόφασή της να θηλάσει δημόσια το μωρό της ήταν τουλάχιστον προσβλητική.

«Όταν είσαι σε γάμο, φοράς ένα φανταχτερό φόρεμα και ψηλοτάκουνα και το μωρό σου πεινάει. Λοιπόν, δεν σε νοιάζει τίποτα και απλά ταΐζεις το παιδί σου», ήταν το σχόλιο με το οποίο η 21χρονη επέλεξε να συνοδεύσει την φωτογραφία της.

Η φωτογραφία που έγινε viral



Όσον αφορά σε όσους έσπευσαν να της ασκήσουν κριτική, η Naomi επέστρεψε με ένα άλλο post, στο οποίο ανέφερε: «Είναι φυσιολογικό. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. Εδώ στην Γερμανία οι άνθρωποι δεν τρελαίνονται με κάτι τέτοιο. Αυτός είναι ο λόγος που έχω στήθη, επειδή ο Θεός μου τα έδωσε για να ταΐζω τα μωρά μου».

H Naomi με τον γιο της, TJ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης