Βίντεο: Η αμήχανη στιγμή που η... ερωμένη του γαμπρού «σκάει μύτη» στον γάμο του

Βίντεο: Η αμήχανη στιγμή που η... ερωμένη του γαμπρού «σκάει μύτη» στον γάμο του

«Ώστε γι' αυτό έφυγες από το σπίτι μου σήμερα το πρωί», ακούγεται να λέει η γυναίκα από το κοινό, υποδηλώνοντας ότι πέρασε τη νύχτα μαζί με τον γαμπρό

Βίντεο: Η αμήχανη στιγμή που η... ερωμένη του γαμπρού «σκάει μύτη» στον γάμο του
Οι καλεσμένοι στις γαμήλιες τελετές περιλαμβάνουν συχνά μακρινούς συγγενείς που το ζευγάρι έχει χρόνια να δει, αντιπαθητικούς γείτονες που προσκλήθηκαν λόγω υποχρέωσης ή επαγγελματικούς συνεργάτες που θα «μούτρωναν» αν δεν λάμβαναν πρόσκληση. 

Υπάρχει όμως ένα χειρότερο είδος ανεπιθύμητου καλεσμένου: Εκείνο που εμφανίζεται απρόσκλητο με μοναδικό σκοπό να βάλει μπουρλότο στην τελετή.

Μία τέτοια περίπτωση κατέγραψε η κάμερα στον γάμο ενός ζευγαριού κάπου στην Αμερική όταν, κατά τη διάρκεια της τελετής, ακούστηκε ξαφνικά από το πίσω μέρος της εκκλησίας ένα δυνατό χειροκρότημα. Η...πηγή αυτού του θορύβου δεν ήταν άλλη από την ερωμένη του γαμπρού, που εμφανίστηκε στον γάμο του αγαπημένου της με πρόθεση να κάνει σκηνή (και αναμφίβολα πέτυχε τον στόχο της).

Κλείσιμο
«Ώστε γι' αυτό έφυγες από το σπίτι μου σήμερα το πρωί», ακούγεται να λέει η γυναίκα από το κοινό, υποδηλώνοντας ότι πέρασε τη νύχτα μαζί με τον γαμπρό. 

Αν και πολλοί έχουν διατυπώσει την άποψη ότι το βίντεο είναι στημένο, η ξαφνιασμένη έκφραση του γαμπρού, το έντρομο ύφος του και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων καλεσμένων, που ζητούν να απομακρυνθεί η γυναίκα, υποδηλώνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι αυθεντικό.

Το βίντεο είχε δημοσιευτεί για πρώτη φορά στο YouTube τον Μάρτιο, ωστόσο πρόσφατα αναρτήθηκε ξανά στον ιστότοπο WorldStarHopHop όπου συγκέντρωσε χιλιάδες views.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης