Χάος στο αεροδρόμιο του Φοίνιξ στην Αριζόνα - «Χάθηκαν» 3.000 αποσκευές

Χάος στο αεροδρόμιο του Φοίνιξ στην Αριζόνα - «Χάθηκαν» 3.000 αποσκευές

Το σύστημα ελέγχου μπλόκαρε και μαζί του ολόκληρο το δίκτυο υπηρεσιών

Χάος στο αεροδρόμιο του Φοίνιξ στην Αριζόνα - «Χάθηκαν» 3.000 αποσκευές
Συμβαίνει και στις καλύτερες... οικογένειες, ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και στα πιο οργανωμένα κράτη. Οι ΗΠΑ διαθέτει ένα από τα πιο οργανωμένα αεροπορικά δίκτυα. Αυτό που συνέβη την Παρασκευή, όμως, εξέθεσε το σύνολο του συστήματος. Στο αεροδρόμιο του Φοίνιξ της Αριζόνα δημιουργήθηκε το απόλυτο χάος, εξαιτίας μπλοκαρίσματος του συστήματος ελέγχου των αποσκευών.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένα βουνό από βαλίτσες και άλλου είδους αποσκευές, οι οποίες δεν έχει διευκρινιστεί από ποια πτήση είναι η κάθε μία και σε ποιον ανήκουν. Μάλιστα, δημιουργήθηκε πρόβλημα στη λειτουργία του αεροδρομίου, καθώς οι αποσκευές δεν μεταφέρθηκαν ποτέ στα αεροσκάφη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από τους ταξιδιώτες.

Οι Αμερικανοί, δε, έθεσαν και θέμα ασφαλείας, καθώς η πιθανότητα να υπάρχουν μέσα στις αποσκευές ναρκωτικά, ή όπλα, ή ακόμη και εκρηκτικοί μηχανισμοί, είναι μεγάλη. Για το λόγο αυτό ζήτησαν τη συνδρομή ειδικών σκύλων και στελεχών για τον επαρκή και ταχύτατο έλεγχο των αποσκευών, ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την περίεργη ιστορία, η οποία έκανε το γύρο του κόσμου και εξέθεσε το αμερικανικό σύστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης