ΗΠΑ: Ερευνάται ο πρώην μπάτλερ του Τραμπ που απείλησε τον Ομπάμα

ΗΠΑ: Ερευνάται ο πρώην μπάτλερ του Τραμπ που απείλησε τον Ομπάμα

Ο λόγος για τον Άντονι Σενεκάλ,ο οποίος έγραψε στο Facebook ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «έπρεπε να είχε βγει από τη μέση από τον στρατό μας και να πυροβοληθεί ως ξένος πράκτορας από την πρώτη του θητεία»

ΗΠΑ: Ερευνάται ο πρώην μπάτλερ του Τραμπ που απείλησε τον Ομπάμα
Έρευνα σε βάρος του πρώην μπάτλερ του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος κάλεσε τον αμερικανικό στρατό να σκοτώσει τον Μπαράκ Ομπάμα έχουν ανοίξει οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για την ασφάλεια του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ. 

Ο λόγος για τον Άντονι Σενεκάλ, ο οποίος, μέχρι το 2009 ήταν οικονόμος του Τραμπ. Ο Σεκενάλ έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook πως ο Αμερικανός πρόεδρος "έπρεπε να είχε βγει από τη μέση από τον στρατό μας και να πυροβοληθεί ως ξένος πράκτορας από την πρώτη του θητεία".

Ως μπάτλερ εργαζόταν για τον Ντόναλντ Τραμπ επί 30 χρόνια. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, εκπρόσωπος του Τραμπ έσπευσε να καταδικάσει τις "φρικτές αναφορές".

Κλείσιμο
Η ανάρτηση διαδόθηκε γρήγορα και ο ίδιος ο Σενεκάλ επιβεβαίωσε τη γνησιότητά του. Πήγε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας χτες στο αμερικανικό δίκτυο CNN πως, ο Ομπάμα θα έπρεπε «να κρεμαστεί στη βεράντα» του Λευκού Οίκου. Χαρακτήρισε μάλιστα τον Λευκό Οίκο «λευκό τζαμί», επαναλαμβάνοντας την «θεωρία» πως ο Ομπάμα είναι... μουσουλμάνος. 

Η απειλή κατά της ζωής εν ενεργεία προέδρου είναι αδίκημα στις ΗΠΑ, για το λόγο αυτό οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει έρευνα. 

Από το στρατόπεδο του Τραμπ εξεδόθη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών επεσήμανε πως ο Άντονι Σενεκάλ "δεν είναι πλέον υπάλληλος του κυρίου Τραμπ» κι ότι "καταδικάζει απερίφραστα τις φρικτές αναφορές του".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης