Βίντεο - σοκ: Η στιγμή που κεραυνός φαίνεται να χτυπά αεροπλάνο!

Βίντεο - σοκ: Η στιγμή που κεραυνός φαίνεται να χτυπά αεροπλάνο!

Το μικρής διάρκειας βίντεο τραβήχτηκε από πολίτη της πόλης Hail, που βρίσκεται βορειοδυτικά της Σαουδικής Αραβίας - Όποιος παρακολουθήσει τα δραματικά δευτερόλεπτα της πτήσης θρίλερ, μένει με το στόμα ανοιχτό όταν βλέπει ότι ένας κεραυνός φαίνεται να χτυπά ένα αεροπλάνο

Βίντεο - σοκ: Η στιγμή που κεραυνός φαίνεται να χτυπά αεροπλάνο!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το ερασιτεχνικό βίντεο από μια πτήση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει. Όποιος παρακολουθήσει τα δραματικά δευτερόλεπτα της πτήσης θρίλερ, μένει με το στόμα ανοιχτό όταν βλέπει ότι ένας κεραυνός φαίνεται να χτυπά ένα αεροπλάνο.

Το μικρής διάρκειας βίντεο τραβήχτηκε από πολίτη της πόλης Hail, που βρίσκεται βορειοδυτικά της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά τους εμπειρογνώμονες το αεροπλάνο θα μπορούσε κάλλιστα να έχει χτυπηθεί από αστραπή.

Κλείσιμο
«Τα επιβατηγά αεροσκάφη έχουν τέτοια κατασκευή, έτσι ώστε να αντέχουν σε ένα ενδεχόμενο χτύπημα κεραυνού, με αποτέλεσμα να είναι πολύ σπάνια η όποια βλάβη του σκελετού», σημειώνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ παραμένει άγνωστο σε ποια εταιρεία ανήκει το αεροπλάνο.


Αστραπή είχε χτυπήσει μέσα στο μήνα και ένα αεροπλάνο τρεις φορές παρακαλώ, λίγο πριν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μπέρμινγχαμ.


Ακόμα και οι πιο άφοβοι ταξιδιώτες τα χρειάστηκαν όταν σείστηκε ολόκληρο το αεροπλάνο σε μια πτήση της KLM από το Άμστερνταμ.

Παρόλα αυτά η ψυχραιμία του πιλότου και ο επαγγελματισμός του έκανε τους επιβάτες να νοιώσουν ασφάλεια και η προσγείωση έγινε κανονικά.

Και αφού το Boeing 737, είχε αγγίξει το έδαφος ο πιλότος είπε στους επιβάτες: «Κυρίες και κύριοι μπορεί να το καταλάβατε αλλά μας χτύπησε κεραυνός».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης