Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο «Ντόναλντ Τραμπ» τηλεφωνεί στον «Ομπάμα» για να του την 'πει!

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο «Ντόναλντ Τραμπ» τηλεφωνεί στον «Ομπάμα» για να του την 'πει!

Δείτε το απολαυστικό σκετς του κωμικού Τζίμι Φάλον που περιέχει τα πάντα, από αναφορές στο νέο δίσκο της Beyonce μέχρι... σπόιλερ για το Game of Thrones!

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο «Ντόναλντ Τραμπ» τηλεφωνεί στον «Ομπάμα» για να του την 'πει!
Δύο πολιτικοί που διαφέρουν μεταξύ τους όσο η μέρα με τη νύχτα πρωταγωνιστούν στο νέο κωμικό σκετσάκι που γύρισε για την εκπομπή του ο παρουσιαστής του Tonight Show, Τζίμι Φάλον, ο οποίος μάλιστα επέλεξε να υποδυθεί και τον ένα από αυτούς, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Το βίντεο που κάνει τον γύρω των διεθνών μέσων δείχνει την τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον - αιωνίως cool - πρόεδρο Ομπάμα και τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πρόσφατα απέμεινε... μόνος στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο εκκεντρικός μεγιστάνας (τον οποίο υποδύεται απολαυστικά ο Τζίμι Φάλον) καλεί τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ για να κομπάσει για την νίκη του στις προκριματικές της Ιντιάνα (την πατρίδα του Ιντιάνα Τζόουνς, όπως λέει χαρακτηριστικά) και όπως πάντα καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τις γραμματικές του γνώσεις, στο στιλ του αλλά και τη... μεγαλοψυχία του, αφού προτείνει στον Ομπάμα να μπει στην ομάδα του ως υποψήφιος αντιπρόεδρος!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που περιέχει τα πάντα, από αναφορές στο νέο δίσκο της Beyonce μέχρι... σπόιλερ για το Game of Thrones!

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης