Αυστραλία: Μια μικρή πόλη στο έλεος τρελών κατσικιών

Αυστραλία: Μια μικρή πόλη στο έλεος τρελών κατσικιών

«Τρέχουν σαν παλαβά, πηδάνε πάνω σε αυτοκίνητα, προκαλούν κυκλοφοριακό χάος. Ολο αυτό δεν είναι χαριτωμένο αλλά διαβολικό», λέει κάτοικος της πόλης 

Αυστραλία: Μια μικρή πόλη στο έλεος τρελών κατσικιών
Η κατάσταση στην μικρή πόλη της Αυστραλίας Kambalda, έχει ξεφύγει επικίνδυνα. Πάνω από 250 άγρια και τρελαμένα κατσίκια προκαλούν το απόλυτο χάος και δοκιμάζουν τα νεύρα των κατοίκων της περιοχής.

«Τρέχουν σαν παλαβά, πηδάνε πάνω σε αυτοκίνητα, προκαλούν κυκλοφοριακό χάος. Ολο αυτό δεν είναι χαριτωμένο αλλά διαβολικό», λέει κάτοικος της πόλης που δηλώνει αγανακτισμένος από την κατάσταση. 

Ο δήμαρχος της πόλης  Malcolm Cullen περιέγραψε το χάος που επικρατεί: «Οι κάτοικοι έχουν απηυδήσει, μπαίνουν μέσα στις αυλές των σπιτιών και καταστρέφουν τα πάντα. Σε κάποιες φωτογραφίες κατσίκες καταστρέφουν αυτοκίνητα.

Κλείσιμο


Ο Cullen λέει ότι είναι αφύσικο οι κατσίκες να μπορέσουν να ζήσουν μέσα σε μια κατοικημένη πόλη. Για το πως βρέθηκαν μέσα στην πόλη ο δήμαρχος λέει ότι μάλλον λόγω της ξηρασίας έψαχναν να βρουν νερό και φαγητό. 

Το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και η λύση είναι να παγιδευτούν να μεταφερθούν στο φυσικό τους περιβάλλον. Κάτι τέτοιο όμως θα πάρει μήνες. 



Πάντως υπάρχουν και κάτοικοι που υποστηρίζουν ότι η κατάσταση αυτή δεν τους ενοχλεί και την βρίσκουν χαριτωμένη. Φιλοζωική οργάνωση στην Kambalda έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο υποστηρίζοντας ότι θα ήταν ωραίο οι κατσίκες να γίνουν οι νέοι γείτονες των κατοίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης