ΗΠΑ: Σώθηκε ψαράς που είχε χαθεί στην θάλασσα για δύο μήνες

ΗΠΑ: Σώθηκε ψαράς που είχε χαθεί στην θάλασσα για δύο μήνες

Ξεκίνησε για ψάρεμα στις ακτές της Κολομβίας και μετά από δύο μήνες περιπλάνησης τον έσωσαν στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού

ΗΠΑ: Σώθηκε ψαράς που είχε χαθεί στην θάλασσα για δύο μήνες
Την περιπέτεια της ζωής του έζησε ένας ψαράς από την Κολομβία, ο οποίος περιπλανιόταν στον Ειρηνικό για πάνω από δύο μήνες, σώθηκε τελικά από το Λιμενικό των ΗΠΑ το οποίο τον ανακάλυψε στα ανοιχτά, κάπου 2.000 μίλια νότια της Χαβάης

Ο Javier Eduardo Olaya ψάρευε μαζί με τρεις φίλους του στο νησί Malpelo ανοιχτά των ακτών της Κολομβίας. Κάποια στιγμή η βάρκα τους έπαθε βλάβη και όπως δήλωσε ο διασωθείς 29χρονος, άρχισαν να απομακρύνονται προς τα ανοιχτά του ωκεανού.

Στις ερωτήσεις των ανθρώπων της αμερικανικής Ακτοφυλακής για το τι απέγιναν οι τρεις φίλοι του, είπε ότι δεν άντεξαν τις κακουχίες και πέθαναν, ενώ τους παρέδωσε και τα τρία διαβατήριά τους (τα πτώματά τους πάντως δεν ήταν πάνω στην βάρκα). Όπως είπε ο ίδιος επιβίωσε τρώγωντας ψάρια και γλάρους και είναι ευγνώμων στον Θεό που κατάφερε να επιζήσει. 
Κλείσιμο

Η αμερικανική Ακτοφυλακή περισυνέλεξε τον Οlaya και μαζί και την βάρκα του, ενώ σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην χώρα του και στην οικογένειά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης