Βίντεο: Εικόνες Αποκάλυψης στην πόλη Φορτ Μακ Μάρεϊ του Καναδά

Βίντεο: Εικόνες Αποκάλυψης στην πόλη Φορτ Μακ Μάρεϊ του Καναδά

Συγκλονιστικές στιγμές κατά την εκκένωση της περιοχής - Τα αυτοκίνητα περνούσαν κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες

Βίντεο: Εικόνες Αποκάλυψης στην πόλη Φορτ Μακ Μάρεϊ του Καναδά
Αντιμέτωποι με εικόνες από την... Αποκάλυψη βιώνουν οι κάτοικοι της καναδικής πόλης Φορτ Μακ Μάρεϊ, η οποία έχει τυλιχθεί στις φλόγες μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή και εξελίχθηκε σε μία ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Οι φωτιές στην περιοχή της Αλμπέρτα είχαν ως αποτέλεσμα να εκκενώσουν τα σπίτια τους τουλάχιστον 88.000 άνθρωποι, ενώ η δύναμη των πυροσβεστών που λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πιο συγκεκριμένα, επιστρατεύθηκαν 1.110 πυροσβέστες, 145 ελικόπτερα, 138 οχήματα με βαρύ εξοπλισμό και 22 αεροσκάφη ανεφοδιασμού, προκειμένου να αντιμετωπίσουν 49 πυρκαγιές, οι οποίες έχουν ενωθεί σε ένα τεράστιο μέτωπο που εκτείνεται στο μέγεθος της... Νέας Υόρκης!

Κλείσιμο


Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την εκκένωση της περιοχής. Τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων, με τα οχήματα να περνούν κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες, οι οποίες έκαιγαν σπίτια και περιουσίες. Η δε ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, καθώς η σκόνη από τα καμμένα δέντρα και τα δομικά υλικά είχε ελαχιστοποιήσει την ορατότητα, διαμορφώνοντας ένα πρωτοφανές τοπίο.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης