«Ελπίζουμε ακόμα» λένε οι γονείς της μικρής Μαντλίν

«Ελπίζουμε ακόμα» λένε οι γονείς της μικρής Μαντλίν

Εννέα χρόνια από την εξαφάνισή της - Νέα πληροφορία θέλει η αρπαγή της να σημειώθηκε από συμμορία ληστών

«Ελπίζουμε ακόμα» λένε οι γονείς της μικρής Μαντλίν
Ήταν 3 Μαΐου του 2007 όταν η κατάξανθη Μαντλίν με τα γαλανά μάτια εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του resort στην Πορτογαλία όπου παραθέριζε με τους γονείς της.

Εννέα χρόνια μετά οι γονείς της, Κέιτ και Τζέρι ΜακΚαν εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα αγκαλιάσουν και πάλι την κόρη τους.

Σε μήνυμά τους που ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τους οι γονείς της Μαντλίν, ευχαρίστησαν όσους τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια στην αναζήτηση του παιδιού και εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στο σπίτι της σώα.

Κλείσιμο
«Είναι ένα μακρινό ταξίδι, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, οι πληροφορίες έρχονται ακόμα και η ελπίδα μας εξακολουθεί να υπάρχει. Μέχρι να έχουμε απαντήσεις, μέχρι να υπάρχουν πραγματικά νέα, θα έχουμε πάντα ελπίδα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί η Μαντλίν
», αναφέρει η ανάρτηση των γονιών της.

Όλα αυτά, βέβαια ενώ οι έρευνες των βρετανικών αρχών πρόκειται να ολοκληρωθούν τους ερχόμενους μήνες με τον επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας να δηλώνει ότι οι αστυνομικοί έχουν ακόμα  μόνο μία πληροφορία που πρέπει να εξετάσουν.

Σύμφωνα με αναφορές του βρετανικού Τύπου, η πληροφορία αυτή αφορά στο ενδεχόμενο της αρπαγής της Μαντλίν από συμμορία διαρρηκτών, με έναν από τους δράστες να ήταν εργαζόμενος στο θέρετρο στο οποίο παραθέριζαν οι ΜακΚαν.

Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας δήλωσε πως έχει δαπανηθεί πολύς χρόνος για αυτή την «τρομερή υπόθεση» και όλοι «θέλουν να μάθουν αν είναι ζωντανή, ή αν δυστυχώς έχει πεθάνει».

Την ίδια ώρα, η ομάδα των ερευνητών που ασχολείται με την υπόθεση έχει συρρικνωθεί και μόνο τρεις αστυνομικοί ασχολούνται με την αναζήτηση της μικρής Μαντλίν, ενώ αρχικά περίπου 30 ήταν όσοι εργάζονταν για τον εντοπισμό της.

Παρότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις έρευνες, Βρετανός επιθεωρητής εξέφρασε την αισιοδοξία του, λέγοντας: «Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βρούμε την Μαντλίν και ελπίζουμε ότι θα την βρούμε ζωντανή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης