Σαδιστικά βασανιστήρια στο σπίτι του τρόμου από ζευγάρι στη Γερμανία

Σαδιστικά βασανιστήρια στο σπίτι του τρόμου από ζευγάρι στη Γερμανία

Το ένα θύμα αλυσοδέθηκε, χτυπήθηκε βάναυσα, τεμαχίστηκε, καταψύχθηκε και μέλη του σώματός του τα έκαψαν στο τζάκι 

Σαδιστικά βασανιστήρια στο σπίτι του τρόμου από ζευγάρι στη Γερμανία
Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση ενός διαζευγμένου ζευγαριού στη Γερμανία. Το ζευγάρι κατηγορείται ότι βασάνισε μέχρι θανάτου δύο γυναίκες, τη μια εκ των οποίων βρήκε μέσα από «στήλη για μοναχικές καρδιές».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 46χρονος Wilfried W και η 47χρονη Angelika B βασάνισαν βίαια τα θύματά τους μέσα στο σπίτι τους στη Γερμανία. Μάλιστα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ασύλληπτα βασανιστήρια που συνέβησαν στο «Σπίτι του Τρόμου».

Ο Ralf Meyer, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση είπε ότι η μια γυναίκα 33 ετών ήταν αλυσοδεμένη και έφερε πολλαπλά τραύματα από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί. «Υπήρξε σοβαρή σωματική κακοποίηση - ξυλοδαρμός και ήταν αλυσοδεμένη σε ένα καλοριφέρ και για μέρες κοιμόταν στο κρύο πάτωμα». 

Κλείσιμο
Η άτυχη γυναίκα που γνώρισε το ζευγάρι μέσα από στήλη γνωριμιών πέθανε την 1η Αυγούστου του 2014 και το σώμα της είχε τεμαχιστεί και τοποθετηθεί σε καταψύκτη. Στη συνέχεια μέλη του σώματός της τα είχαν κάψει στο τζάκι.

Τον προηγούμενο μήνα μια άλλη γυναίκα η 41χρονη Susanne F πέθανε στο νοσοκομείο μετά από τραύματα που προέκυψαν από βασανιστήρια. Ο θάνατός της συνδέθηκε με σπίτι στο Hoexter - πόλη στην κεντρική Γερμανία- και η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των υπόπτων. 

Η αστυνομία υποστηρίζει πως μέσα στο σπίτι υπάρχουν στοιχεία ότι κάποιες γυναίκες μπορεί και να επέζησαν από τα βασανιστήρια αλλά πιστεύουν πως υπάρχει και τρίτο θύμα.

Ο εισαγγελέας λέει ότι η γυναίκα ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις της αλλά υποστηρίζει πως ότι έκανε ήταν υπό τις απειλές του πρώην συζύγου της. Ο Wilfried W αρνείται τις κατηγορίες. Ο Mr Meyer λέει ότι τα εγκλήματα δεν έγιναν με σεξουαλικά κίνητρα αλλά από την επιθυμία των κατηγορουμένων για επίδειξη δύναμης. «Υπάρχουν ενδείξεις σαδιστικών τάσεων», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης