Ζήλεψε, μέθυσε, διέλυσε ένα δωμάτιο σε μοτέλ και μαχαίρωσε το σύντροφό της!

Ζήλεψε, μέθυσε, διέλυσε ένα δωμάτιο σε μοτέλ και μαχαίρωσε το σύντροφό της!

Πρώτα επιτέθηκε στην πρώην του συντρόφου της και ακολούθως επέστρεψε, ενώ στο αυτοκίνητό της βρισκόταν ο μόλις δύο ετών γιος της

Ζήλεψε, μέθυσε, διέλυσε ένα δωμάτιο σε μοτέλ και μαχαίρωσε το σύντροφό της!
Πόσο μπορεί να ζηλέψει μία γυναίκα; Και μέχρι που φτάνουν τα όρια της οργής της; Προφανώς και δεν υπάρχουν στάνταρ. Στην περίπτωσή μας, όμως, ξεπεράστηκαν όλα τα... ανεκτά επίπεδα, καθώς μία 32χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ ξέφυγε από κάθε έλεγχο, προκαλώντας ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια... ζήλιας στην ιστορία της Τούσλα, στην Οκλαχόμα.

Η Νικόλ Λι πληροφορήθηκε ότι ο σύντροφός της βρίσκεται μαζί με την πρώην του σε ένα δωμάτιο σε μοτέλ, λίγο έξω από την πόλη. Η 32χρονη γυναίκα πανικοβλήθηκε. Ήπιε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και όταν μέθυσε, πήρε την απόφαση να... αναλάβει δράση. Μπήκε στο αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το μοτέλ. Άγνωστο πως, είχε ενημερωθεί ακόμη και για το νούμερο του δωματίου, στο οποίο εισέβαλε σαν... ταύρος, κάνοντας επίθεση στην πρώην κοπέλα του συντρόφου της, ο οποίος βρισκόταν ήδη μέσα.



Όταν διαπίστωσε πως μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν και τα παιδιά της πρώην, αποχώρησε πανικόβλητη. Όμως επανήλθε. Αυτή τη φορά είχε και ένα μαχαίρι μαζί της, με το οποίο επιτέθηκε στον σύντροφό της, τον οποίο τραυμάτισε στον αριστερό ώμο. Η 32χρονη Νικόλ συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά δεν εξήγησε τους λόγους που συνέβη όλο αυτό το επεισόδιο, ενώ δεν διευκρινίστηκε γιατί βρισκόταν στο δωμάτιο της πρώην ο σύντροφός της, καθώς και πόση ώρα βρισκόταν εκεί.
Κλείσιμο

Η Νικόλ Λι μετέφερε στο όχημα και τον μόλις δύο ετών γιο της, οδηγώντας σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης και μεθυσμένη. Η αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα και το παιδί της λίγα μέτρα απόσταση από το μοτέλ, όπου και προχώρησε στη σύλληψή της. Η 32χρονη είχε σχεδόν λιποθυμήσει από το αλκοόλ. Παραληρούσε, ενώ είχε κλείσει τα μάτια της. Η Νικόλ Λι δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε την αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για βίαιη συμπεριφορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης