Το «τρενάκι» του τρόμου: Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα σε ύψος 20 μέτρων

Το «τρενάκι» του τρόμου: Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα σε ύψος 20 μέτρων

Ο χειρότερος εφιάλτης για όσους φοβούνται τα ύψη... και όχι μόνο

 Το «τρενάκι» του τρόμου: Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα σε ύψος 20 μέτρων
Στιγμές τρόμου έζησαν σήμερα οι 28 επισκέπτες του θεματικού πάρκου Alton Towers στη Βρετανία, όταν το ολοκαίνουργιο rollercoaster στο οποίο επέβαιναν ξαφνικά έπαθε βλάβη, αφήνοντάς τους να κρέμονται ανάποδα, σε ύψος 20 μέτρων για πάνω από μισή ώρα.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Daily Mail, το τρενάκι με ονομασία Air Galactica ήταν ολοκαίνουργιο και είχε κοστίσει στο θεματικό πάρκο πολλά εκατομμύρια λίρες. Αυτό ωστόσο δεν το σταμάτησε από το να ακινητοποιηθεί στην κορυφή της πρώτης «λούπας» της διαδρομής του γύρω στις δύο το μεσημέρι, την ώρα που έπεφτε μάλιστα καταρρακτώδης βροχή.



Για πάνω από μισή ώρα οι επιβάτες παρέμειναν κρεμασμένοι ανάποδα, με το αίμα να τους έχει ανέβει στο κεφάλι και τη βροχή να τους κάνει μούσκεμα, μέχρι τελικά να φτιαχτεί η βλάβη και να μπορέσουν να κατέβουν από το τρενάκι του... τρόμου. Όλο αυτό το διάστημα, όπως ήταν φυσικό, αρκετοί από τους επιβάτες του rollercoaster έκλαιγαν υστερικά, ενώ άλλοι φώναζαν εξοργισμένοι ή... προσεύχονταν να μην σπάσει το λουρί ασφαλείας που τους κρατούσε στη θέση τους.



Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πάρκου, η προσωρινή βλάβη προκλήθηκε από την κακοκαιρία, αφού στον μηχανισμό είχε εισχωρήσει μεγάλη ποσότητα νερού, ενώ στους πελάτες προσφέρθηκαν - ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία τους - δωρεάν ποτά και εισιτήρια σε αξιοθέατα του πάρκου για όλο τον χρόνο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης