Κίνα: Αυστραλοί πουλάνε κυριολεκτικά... αέρα!

Κίνα: Αυστραλοί πουλάνε κυριολεκτικά... αέρα!

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί μια κινητή μονάδα προκειμένου να «συλλέγει» τον αέρα από τοποθεσίες όπως η παραλία Μπόντι στο Σύδνεϊ και η Χρυσή Ακτή στο Κουίνσλαντ

Κίνα: Αυστραλοί πουλάνε κυριολεκτικά... αέρα!
Μια νέα επιχειρηματική ιδέα είχε ομάδα Αυστραλών επιχειρηματιών, οι οποίοι αποφάσισαν να πουλήσουν κυριολεκτικά «αέρα» από τη χώρα τους στην Κίνα.

Ο Τζον Ντίκινσον και ο Θίο Ρούγκροκ, οι ιδρυτές της εταιρείας Green & Clean μηχανεύτηκαν έναν τρόπο προκειμένου να δίνουν σε όσους βρίσκονται στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Κίνα - όπου τα επίπεδα μόλυνσης της ατμόσφαιρας είναι εξαιρετικά υψηλά - μια γεύση από τον αέρα που υπάρχει στις πιο γνωστές τοποθεσίες της Αυστραλίας.

«Όταν επέστρεψα στην Αυστραλία (σ.σ. από την Κίνα) μου ήρθε η ιδέα να εμφιαλώσω καθαρό αέρα από τις διάφορες τοποθεσίες που έχουμε στη χώρα» εξήγησε στο πρακτορείο Xinhua ο Ρούγκροκ.

Κλείσιμο
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί μια κινητή μονάδα προκειμένου να «συλλέγει» τον αέρα από τοποθεσίες όπως η παραλία Μπόντι στο Σύδνεϊ και η Χρυσή Ακτή στο Κουίνσλαντ.

Στη συνέχεια διαθέτει τις συσκευασίες με τον αέρα σε καταστήματα με σουβενίρ και αεροδρόμια όπου οι πελάτες «μπορούν να πάρουν ένα μέρος της Αυστραλίας πίσω στην πατρίδα τους».

Σύμφωνα με τον Ρούγκροκ η σωστότερη χρήση του προϊόντος προβλέπει 10 βαθιές εισπνοές από τη συσκευασία - η οποία περιέχει 140 ανάσες καθαρού αυστραλιανού αέρα - προκειμένου να καθαρίσουν τα πνευμόνια του χρήστη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης