Οι ευχές του πρωθυπουργού του Καναδά για το Ορθόδοξο Πάσχα

Οι ευχές του πρωθυπουργού του Καναδά για το Ορθόδοξο Πάσχα

«Η Σοφί κι εγώ ευχόμαστε σε όλους ένα πολύ χαρούμενο Πάσχα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Τζάστιν Τριντό

Οι ευχές του πρωθυπουργού του Καναδά για το Ορθόδοξο Πάσχα
Τις δικές του ευχές έστειλε σε όλο τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, σε ανακοίνωση για το Πάσχα.

Στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός του Καναδά που εντυπωσιάζει με την εμφάνιση αλλά και τη δράση του, αναφέρει ότι ο κόσμος της Ορθοδοξίας σε ολόκληρο τον κόσμο συγκεντρώνεται με τους αγαπημένους του για να γιορτάσει το Πάσχα.

«Την Κυριακή οι φίλοι και η οικογένεια θα βρεθούν για να γιορτάσουν τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, την Ανάσταση του Κυρίου
», λέει ο Τριντό.

«
Κλείσιμο
Το Πάσχα είναι η στιγμή που σηματοδοτεί το θάνατο και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Επιπλέον, αποτελεί μία ευκαιρία για να δείξουμε εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που απολαμβάνουμε και να σκεφτούμε πώς μπορούμε να διευρύνουμε την συμπόνια και την ανθρωπιά σε άλλους στις κοινότητές μας και σε ολόκληρο τον κόσμο», συνεχίζει ο Καναδός πρωθυπουργός.

Καταλήγοντας, ο Τριντό επισημαίνει: «Εκ μέρους της οικογένειάς μας, η Σοφί κι εγώ ευχόμαστε σε όλους που γιορτάζουν ένα πολύ χαρούμενο Πάσχα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης