Εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue η Κέιτ Μίντλετον

Εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue η Κέιτ Μίντλετον

Στα χνάρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Η δούκισσα του Κέιμπριτζ πόζαρε για τα 100 χρόνια της εκδοτικής πορείας του περιοδικού

Εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue η Κέιτ Μίντλετον
Την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, επέλεξε η διεύθυνση του περιοδικού Vogue για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της πορείας του, φωτογραφίζοντάς την για το εξώφυλλό του.

Η 34χρονη ποζάρει χαμογελαστή στο φακό του Τζος Όλινς, ακολουθώντας τα χνάρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού μόδας τέσσερις φορές, εκ των οποίων η μία μετά το θάνατό της.

Όπως επισημαίνουν βρετανικά δημοσιεύματα, για πρώτη φορά η δούκισσα του Κέιμπριτζ δέχθηκε από επαγγελματία μακιγιέζ να επιμεληθεί το μακιγιάζ της, η οποία της χάρισε μία φρέσκια εμφάνιση.

Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες της εκτίθενται στη National Portrait Gallery του Λονδίνου, την οποία θα επισκεφθεί η ίδια την ερχόμενη Τετάρτη σε επίσημη επίσκεψη.

Ο Ολινς φωτογράφισε την 34χρονη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Νόρφολκ, ενώ για τις λήψεις επέλεξε ρούχα από τη βρετανική εταιρία Burberry και την μπουτίκ του Λονδίνου Βeyond Retro.

Εκπρόσωπος της δούκισσας δήλωσε πως από το 1916 το περιοδικό Vogue είναι πρωταθλητής των βρετανικών πορτρέτων, ενώ η δούκισσα ήταν ενθουσιασμένη που συμμετείχε στα 100 χρόνια του θεσμού που έδωσε βήμα σε μερικούς από τους πιο γνωστούς φωτογράφους της ιστορίας αυτής της χώρας.

«Είναι ευγνώμων στην ομάδα της Vogue και της National Portrait Gallery που της ζήτησαν να συμμετάσχει. Θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Τζος Όλινς που ήταν υπέροχο να συνεργαστεί μαζί του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης