ΗΠΑ: Εκατό χρόνια φυλακή στη γυναίκα που ξερίζωσε έμβρυο από τη μήτρα της μητέρας του

ΗΠΑ: Εκατό χρόνια φυλακή στη γυναίκα που ξερίζωσε έμβρυο από τη μήτρα της μητέρας του

Η έγκυος είχε πάει να συναντήσει την κατηγορούμενη στο σπίτι της καθώς είχε απαντήσει σε μια αγγελία που είχε δημοσιεύσει εκείνη στην οποία ανέφερε ότι πουλούσε μεταχειρισμένα βρεφικά ρουχαλάκια

ΗΠΑ: Εκατό χρόνια φυλακή στη γυναίκα που ξερίζωσε έμβρυο από τη μήτρα της μητέρας του
Μια γυναίκα καταδικάστηκε χθες σε ποινή κάθειρξης 100 ετών στο Κολοράντο (δυτικές ΗΠΑ) καθώς, τον Μάρτιο του 2015, είχε στην κυριολεξία ξεριζώσει ένα βρέφος από τη μήτρα της μητέρας του, η οποία βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η έγκυος είχε πάει να συναντήσει την κατηγορούμενη στο σπίτι της καθώς είχε απαντήσει σε μια αγγελία που είχε δημοσιεύσει εκείνη στην οποία ανέφερε ότι πουλούσε μεταχειρισμένα βρεφικά ρουχαλάκια.

Το θύμα, ηλικίας 26 ετών εκείνη την εποχή, υποβλήθηκε σε επέμβαση και επέζησε, το μωράκι ωστόσο απεβίωσε.

Κλείσιμο
Η κατηγορούμενη Ντάινελ Λέιν, ηλικίας περίπου 30 ετών, εμφανίστηκε στη συνέχεια σε ένα νοσοκομείο με το νεκρό βρέφος υποστηρίζοντας ότι εκείνη το κυοφορούσε.

Η Λέιν συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία μία ημέρα μετά το έγκλημά που διέπραξε στην μικρή πόλη Λόνγκμοντ, στο βόρειο Ντένβερ.

Τον Φεβρουάριο του 2016 δικαστήριο την έκρινε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη διακοπή κύησης και επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο.

Η δικαστής Μαρία Μπερκενκότερ δικαιολόγησε χθες την ποινή που επέβαλε λόγω της βιαιότητας του εγκλήματος, το οποίο συνέκρινε με μια καισαρική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με ένα μαχαίρι της κουζίνας, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης