Ο Ζαν Μαρί Λεπέν ολόγυμνος στις Κάννες όταν έγινε το Τσερνομπίλ

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν ολόγυμνος στις Κάννες όταν έγινε το Τσερνομπίλ

Απολάμβανε τα μπάνια του στην Γαλλική Ριβιέρα σε αδαμιαία περιβολή μη γνωρίζοντας τους κινδύνους από το ραδιενεργό νέφος 

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν ολόγυμνος στις Κάννες όταν έγινε το Τσερνομπίλ
Με το στόμα ανοιχτό άφησε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου ο πατριάρχης της γαλλικής Ακροδεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν όταν δήλωσε πως σίγουρα έχει εκτεθεί σε ραδιενέργεια όταν έγινε το Τσερνομπίλ αφού εκείνη την ώρα απολάμβανε την ηλιοθεραπεία ολόγυμνος στις Κάννες. 

Η δημοσιογράφος Γκιγιόμ Ντοντίν ρώτησε τον 88χρονο πατέρα της επικεφαλής του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του Τσερνομπίλ . Και τότε ο ιδρυτής του κόμματος αποκάλυψε ότι ο ίδιος σίγουρα έχει εκτεθεί σε ραδιενέργεια αφού την ώρα της πυρηνικής καταστροφής, ο ίδιος έκανε ηλιοθεραπεία σε παραλία στις Κάννες με αδαμιαία περιβολή.

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν αποκάλυψε επίσης όταν την περίοδο εκείνη είχε πάει στο γιατρό για ένα τσεκ απ. Και τότε ο γιατρός διέγνωσε υποθυρεοειδισμό. Τον ρώτησε μάλιστα εάν είχε εκτεθεί σε ραδιενέργεια, όπως γράφει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer». 

Κλείσιμο
«Tότε σκέφθηκα πως την Κυριακή που σημειώθηκε η τραγωδία του Τσερνομπίλ , εγώ έκανα ηλιοθεραπεία στις Κάννες. Ο ήλιος δεν ήταν πολύ λαμπερός , όπως είναι σήμερα. Ήταν το σύννεφο από το Τσερνομπίλ. Κατά συνέπεια, υπέστην μία από της επιπτώσεις της πυρηνικής τραγωδίας,  ευτυχώς περιορισμένη. Θεέ ευχαριστώ", δήλωσε ο Λεπέν στη Γαλλίδα δημοσιογράφο.

   

Tchernobyl : Jean-Marie Le Pen raconte avoir... από LeLab_E1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης