ΗΠΑ: Από την... πίσω πόρτα ο Τραμπ για να γλιτώσει τους διαδηλωτές

ΗΠΑ: Από την... πίσω πόρτα ο Τραμπ για να γλιτώσει τους διαδηλωτές

Οι άνδρες της ασφάλειάς του τον έπεισαν ότι έπρεπε να πηδήξει έναν φράκτη και να περάσει από το πίσω μέρος στο ξενοδοχείο που θα έδινε την ομιλία του

ΗΠΑ: Από την... πίσω πόρτα ο Τραμπ για να γλιτώσει τους διαδηλωτές
Σε μία άκρως ντροπιαστική θέση όσο και ενδεικτική της πόλωσης που έχει οδηγήσει ο ίδιος τα πράγματα, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθώντας να φθάσει στο ξενοδοχείο όπου θα έδινε την ομιλία του στην ιδιαίτερα κρίσιμη πολιτεία της Καλιφόρνια.

Καθώς την είσοδο του κτιρίου είχαν κλείσει από ώρες πριν εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι, ο Τραμπ υπάκουσε στις οδηγίες των ανδρών της ασφάλειάς του να φθάσει στο κτίριο από την πίσω πόρτα! Αν και νόμιζε ότι δεν θα γινόταν αντιληπτός, οι κάμερες από τα ελικόπτερα των τηλεοπτικών καναλιών κατέγραψαν όλη την σκηνή.

Όπως βλέπουμε, τα αυτοκίνητα της συνοδείας του Τραμπ φθάνουν σε ένα σημείο της περίφραξης και αυτός σαν τον κλέφτη αναγκάζεται να ανέβει ένα τοίχο και να περάσει στο εσωτερικό, και περπατώντας μέσα από τα χώματα και τα χόρτα να φθάσει τελικά στην πίσω πόρτα του κτιρίου.

Κλείσιμο
Πάντως ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να «αστειευτεί» με την όλη κατάσταση, λέγοντας ότι αισθάνθηκε σαν να πέρασε παράνομα τους φράχτες των συνόρων. Χιούμορ κι αυτό...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης