Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε πώς μοτοσικλετιστής γλιτώνει από βέβαιο θάνατο

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε πώς μοτοσικλετιστής γλιτώνει από βέβαιο θάνατο

Η νταλίκα έχει χάσει τον έλεγχο όμως αυτός διατηρεί τον δικό του αυτοέλεγχο και κάνει το σάλτο (όχι «μορτάλε» στην περίπτωσή του...)

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε πώς μοτοσικλετιστής γλιτώνει από βέβαιο θάνατο
Όταν δεν είναι η ώρα σου να φύγεις για τον άλλο κόσμο τότε όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος (και τα γρήγορα αντανακλαστικά βοηθούν...) συνωμοτούν για να σε κρατήσουν στη ζωή. Αυτό έγινε και με τον μοτοσικλετιστή εκ Κίνας, ο οποίος περνά μια συνηθισμένη ημέρα ακολουθώντας τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας (ότι και αν αυτό σημαίνει για την χώρα του).

Περιμένοντας λοιπόν να αδειάσει ο δρόμος βλέπει στ' αριστερά του να έρχεται κατά πάνω του μία νταλίκα η οποία έχει χάσει τον έλεγχο και παρασέρνει στο διάβα της ότι βρει μπροστά της. Ο μοτοσικλετιστής δείχνει σαν έτοιμος από καιρό, και πηδά την τελευταία στιγμή από το δίκυκλο καταφέρνοντας τελικά να σωθεί από τους όγκους λαμαρίνας και ανοησίας που έρχεται κατά πάνω του.

Τελικά καταφέρνει να επιβιώσει μετά από όλη αυτή την καταστροφή, καθώς όπως βλέπουμε από την άλλη κάμερα θα μπορούσε πολύ εύκολα να είχε ήδη αποδημήσει στους τόπους τους χλοερούς. Μπορεί να χρειάζεται τύχη για να τα καταφέρεις, όμως και τα γρήγορα αντανακλαστικά ήταν αυτά που πάντα βοηθούσαν το ανθρώπινο είδος να επιβιώσει και να  φθάσει έως τον αιώνα των views και του homo-interneticus. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης