Κέιτ και Γουίλιαμ: Μαζί στο Ταζ Μαχάλ 24 χρόνια μετά την Νταϊάνα

Κέιτ και Γουίλιαμ: Μαζί στο Ταζ Μαχάλ 24 χρόνια μετά την Νταϊάνα

Το ζεύγος κάθισε στο ίδιο παγκάκι όπου είχε ποζάρει - μόνη τότε - η μελαγχολική πριγκίπισσα

Κέιτ και Γουίλιαμ: Μαζί στο Ταζ Μαχάλ 24 χρόνια μετά την Νταϊάνα
Πριν από 24 χρόνια, η μελαγχολική φωτογραφία που έδειχνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να ποζάρει μόνη της, καθισμένη σε ένα παγκάκι μπροστά από το Ταζ Μαχάλ, είχε γίνει σύμβολο των πρώτων ρηγμάτων στον γάμο της με τον Κάρολο, ο οποίος θα κατέρρεε ολοκληρωτικά μερικά χρόνια αργότερα.

Εκείνη την ημέρα, το Ταζ Μαχάλ είχε προετοιμαστεί να υποδεχθεί τον Κάρολο και την Νταϊάνα, αλλά τελικά η πριγκίπισσα το επισκέφθηκε μόνη, πυροδοτώντας ακόμη περισσότερες φήμες για την κρίση στο γάμο της. Και οι φήμες δεν ήταν αβάσιμες, αφού το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο ήρθε τέσσερα χρόνια μετά, ενώ έπειτα από ένα χρόνο η Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι σε ηλικία 36 ετών. 

Θέλοντας να «ξορκίσουν» αυτή τη μελαγχολική εικόνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επέλεξαν να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους στην Ινδία, μία χώρα που λάτρευε κυριολεκτικά η Νταϊάνα, ποζάροντας στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου είχε φωτογραφηθεί τότε η θλιμμένη πριγκίπισσα.

Κλείσιμο
Το αγαπημένο ζευγάρι, που στις 29 του μήνα πρόκειται να γιορτάσει την 5η επέτειο του γάμου του, πόζαρε στο ίδιο ακριβώς σημείο που καθόταν η μητέρα του Γουίλιαμ. Όπως είπε δε ο τελευταίος στους δημοσιογράφους, μαζί με την Κέιτ θέλουν πλέον να δημιουργήσουν τις δικές τους αναμνήσεις, που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τις θλιβερές στιγμές του παρελθόντος.

H Νταϊάνα στην εμβληματική φωτογραφία που τραβήχτηκε 24 χρόνια πριν



Το αγαπημένο ζευγάρι πόζαρε σήμερα στην ίδια ακριβώς θέση











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης